Paprikamarineret kylling Paprikamarineret kylling Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på paprikamarineret kylling. Marineret kyllingebryst til grillen eller til aftensmad. Server med kartofler eller salat til. Ingrediensliste 450 g. kyllingebryst 2 tsk. paprika 1 tsk. hvidløgspulver 1 spsk. brun farin 1 spsk. dijonsennep 2 spsk. ketchup salt/peber Fremgangsmåde Rens kylllingebryst og skær ud i mindre stykker. Rør paprika, hvidløgspulver, brun farin, dijonsennep, ketchup samt salt/peber sammen i en skål. Kom kyllingen i og vend det godt rundt. Hvis du har tid, så lad gerne kødet marinere i et stykke tid. Varm en pande op med lidt olie i og steg kyllingen. Den skal have ca. 4-5 minutter på hver side alt efter tykkelsen (du kan også grille det). Tag kyllingen af og server evt. med en god salat eller lækre ovnbagte rodfrugter. Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Lås skærm Opskrift på paprikamarineret kylling Et lækkert stykke paprikamarineret kylling til aftensmad og måske nogle bagte kartofler og en salat til. Så har du opskriften på en god og nem aftensmad! Og den her marinade er værd at gemme. Sådan en god all-round marinade, som fungerer særdeles godt til kylling, men også til svinekoteletter eller lignende. Det er en god marinade, som består af paprika, hvidløgspulver, brun farin, sennep og ketchup. Den kaldes også for Slagterens røde marinade, da den får den her karakteristiske røde farve. Når du marinerer, så lad meget gerne kyllingen trække i marinaden, så den kan trække ekstra smag. Eller lad i hvert fald den trække 20-30 minutter inden den steges for det bedste resultat. Sådan en god marinade er et must have, hvis man bare steger kylling uden andet tilbehør. Den er også god, hvis du vil grille kyllingen. Det gør vi altid meget i sommermånederne. Så laver vi faktisk bare en stor portion af den her marinade og har den på køl, så er den nem lige at marinere kødet i. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med kyllingebryst her Rød marinade til kylling Det er en god rød marinade til kylling og andet fjerkræ. Den har dijonsennep i sig, som giver den lidt bid og så har den derimod brun farin i for at give noget sødme og en god karamellisering på kødet. Det giver bare en god rød marinade, som altid kan pifte din kylling op. Server kyllingen med bagte kartofler med hvidløgssmør og evt. en tomatsalat med feta og balsamico. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.