Cheesecake i glas med kirsebær

Opskrift på cheesecake i glas med kirsebær 
Opskrift til glas Opskrift til 4 glas

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på cheesecake i glas med kirsebær og den lækreste creme. Bunden består af knuste vaniljekranse og ostekagen er uden husblas.

Ingrediensliste

  • Bund

  • 100 g. vaniljekranse
  • Cheesecake

  • 100 g. naturel flødeost
  • 2 dl. piskefløde
  • 2 spsk. flormelis
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • Topping

  • 150 g. kirsebærsauce

Fremgangsmåde

  1. Ostecremen laves ved at blande piskefløde med flødeost, vaniljesukker, flormelis og citronsaft i en skål.
  2. Herefter piskes det hele sammen med en elpisker indtil ønskede konsistens er nået. Det skal gerne være en relativ fast creme (men det bestemmer man jo selv).
  3. I glassene placeres først knuste vaniljekranse, herefter lidt ostecreme og til sidst kirsebærsauce.
  4. Pynt evt. med hakkede brændte mandler eller hvid chokolade.
  5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på cheesecake i glas med kirsebær

Her får du opskriften på cheesecake i glas med kirsebær. En rigtig nem og lækker juledessert anrettet i portionsglas og som kan laves på 10 minutter. Hvis du mangler en nem og hurtig dessert på få ingredienser, så er denne helt klart lige noget for dig. Bunden består af knuste vaniljekranse, som er toppet med den lækreste ostecreme. På toppen har vi lagt et par skefulde kirsebærsauce. Det er virkelig en lækker og nem dessert!

Server den som en nem dessert her i juletiden. Måske du bare vil forkæle familien lidt ekstra i weekenden eller måske du skal have et mindre selskab til julefrokost. Uanset hvad, så er det altså en genial dessert, da den kan laves så hurtigt og kræver minimalt med ingredienser.

LÆS OGSÅ: Panna cotta med kirsebær

Opskrift på cheesecake i glas med kirsebær 

Cheesecake i glas på 10 minutter

Den her cheesecake kan laves på 10 minutter, da den bliver lavet uden husblas. Man pisker blot cremen sammen til den er cremet og lækker. Vaniljekransene knuses og lægges i bunden. Herefter fordeles cremen og herefter kirsebærsauce. Du kan evt. putte cremen op i en sprøjtepose og sprøjte den ud, så er den lidt nemmere at fordele.

Juledessert i portionsglas

Så hvis du mangler en nem juledessert i små glas, så kan vi varmt anbefale denne. Måske du skal lave juletapas eller en juledessertbuffet. Så er de her små glas altså super fine der på. Og så er det jo et kæmpe plus, at det ikke tager mere end 10 minutter at lave den!

Juledessert i portionsglas

Følg også med på de sociale medier
Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

Skriv en kommentar