Græskarbrød med chokolade Græskarbrød med chokolade Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 50 minutter Samlet tid 1 time og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på et simpelt græskarbrød med chokolade. En mild, krydret kage, som minder om en gulerodskage. En rigtig efterårskage. Ingrediensliste 300 g. hokkaidogræskar 3 stk. æg 125 g. sukker 125 g. brun farin 100 g. raps- eller solsikkeolie 1 tsk. bagepulver 1 tsk. natron 2 tsk. stødt kanel 1 tsk. stødt ingefær 0,5 tsk. stødt muskatnød 100 g. mørk chokolade 220 g. hvedemel Fremgangsmåde Halver græskar og fjern kerner. Skær skrællen af og skær græskar i mindre stykker. Vej den angivede vægt af. Placer i en gryde. Hæld vand over så det dækker. Bring det i kog. Det skal koge, indtil græskar er helt mørt. Hæld vandet fra og lad det køle af. Når det er kølet af, så moses det med en gaffel. Pisk æg, sukker og brun farin, indtil du har en luftig masse. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Vend olie og de tørre ingredienser i dejen. Til sidst vendes most græskar i. Rør det hele godt ud. Hak chokolade groft og vend det i. Beklæd en brødform med bagepapir eller smør den godt med smør eller olie. Fordel dejen i. Bages ved 175 grader varmluft i ca. 40-45 minutter. Lad kagen køle af inden servering. Bedøm denne ret Lås skærm Græskarbrød med chokolade En lækker opskrift på et nemt, sødt græskarbrød med stykker af chokolade. Måske du har prøvet et bananbrød? Et græskarbrød er egentlig det samme. En sød kage med en mild krydret smag. Og så er chokoladen lige prikken over i’et. En skøn efterårskage, som er hurtig og nem at lave. Så hvis du mangler ideer til opskrifter med græskar, så skal du helt sikkert prøve denne. En kage, som faktisk er endnu bedre på 2. dagen. LÆS OGSÅ: Græskarroulade med creme Græskarkage med chokolade Dette græskarbrød er der egentlig ikke så meget “brød” over. Det er nok mere end kage, men vi fik inspiration fra det velkendte bananbrød og fik lyst til at lave en græskarudgave. Vi har udover græskar også puttet chokolade i, som smager virkelig skønt til den krydrede smag. Du kan selvfølgelig også sagtens bage kagen som en bradepande, hvis du mere til det. I stedet for at putte chokolade i, så kan du også toppe med en chokoladeglasur i stedet. Det smager virkelig også lækkert og du får stadig en fantastisk kage. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.