Æbleskiver i airfryer

Æbleskiver i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

8 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Lav nemt frosne æbleskiver i din airfryer. Du slipper for at varme ovnen op og har sprøde og svampede æbleskiver på kun 8 minutter!

Ingrediensliste

  • 1 ps. frosne æbleskiver

Fremgangsmåde

  1. Kom de frosne æbleskiver i din airfryerkurv.
  2. Vores airfryerkurv er med en hullet kurv, så vi kommer lidt vand i bunden (som ikke rører selve æbleskiverne). Har du blot en almindelig kurv, så vil vi anbefale at komme en lille skål (som kan tåle at komme i airfryer) med vand ned til æbleskiverne, så du får skabt damp.
  3. Giv æbleskiverne 180 grader i ca. 8 minutter. Ryst kurven undervejs.
  4. Server æbleskiverne med flormelis og syltetøj.
Bedøm denne ret

Opskrift på æbleskiver i airfryer

Man kan simpelthen nemt og hurtigt lave de lækreste æbleskiver i airfryer. Ikke hjemmelavede godt nok, men man kan på ingen tid varme de færdiglavede frosne æbleskiver i airfryer, så de bliver sprøde udvendigt og bløde indvendigt. Der er nærmest ikke det, som en airfryer ikke kan. Det smarte ved at lave de frosne æbleskiver i airfryeren er, at man undgår at skulle varme en ovn op. Man kan have lune og lækre æbleskiver på 10 minutter. Det bliver jo næsten ikke nemmere. Desuden passer det lige med sådan en pose æbleskiver i airfryerkurven.

Vi ved, at mange har fået en airfryer her i julen. Vi har også udgivet en kogebog med 100 opskrifter til din airfryer, som du finder lige her. Vi vil desuden udgive masser af opskrifter, tips og tricks som dette til din airfryer i løbet af det nye år. Så har du nogle ønsker, så skriv endelig. Vi har snakket om, at det kunne være sjovt at lave en airfryer-madplan, som tager udgangspunkt i, at man kun skal bruge sin airfryer.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter til airfryer her

Æbleskiver i airfryer

Frosne æbleskiver i airfryer tid

Det er lynhurtigt at lave frosne æbleskiver i airfryer. I forhold til tid, så skal de i vores airfryer kun have 8-10 minutter. Så er de helt perfekte indvendigt og har stadig et sprødt ydre. Vores airfryerkurv er med en hullet kurv, så vi kommer lidt vand i bunden (som ikke rører selve æbleskiverne). Har du blot en almindelig kurv, så vil vi anbefale at komme en lille skål (som kan tåle at komme i airfryer) med vand ned til æbleskiverne, så du får skabt damp.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Tags anvendt i denne opskrift

VegetariskEfterårVinter

Skriv en kommentar