Asparges i butterdej Asparges i butterdej Opskrift til 918273645 stk. Opskrift til 9 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på asparges i butterdej med pikant flødeost, rødløg og hvidløg. Små butterdejspakker med frisk asparges. Ingrediensliste Asparges i butterdej 1 pk. butterdej 100 g. pikant flødeost 1 bundt friske asparges 1 stk. rødløg 2 fed hvidløg 2 spsk. balsamico 1 spsk. akaciehonning salt/peber Til pensling 1 stk. æg 1 spsk. sesamfrø Fremgangsmåde Pil rødløg. Snit i små tern. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Varm en pande op med lidt fedtstof. Kom rødløgene og hvidløg på panden. Vend dem godt rundt, så de bliver bløde. Tilsæt balsamico og akaciehonning. Lad løgene sautere ved lav varme til de er bløde og er blevet karamelliserede. Tag fra i en skål og lad køle af. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Rul butterdej ud (vi bruger fersk butterdej fra køl). Del dejen i 8 firkanter. Brug en pizzaskærer til at skære den ud. Kom en klat pikantflødeost på og smør den ud, så den næsten går ud til kanterne. Knæk enderne af de grønne asparges. Kom lidt rødløg og hvidløg ovenpå pikantosten. Kom herefter 1-2 asparges på, så de ligger skråt henover firkanten. Fold siderne indover hinanden. Pensl med sammenpisket æg og drys med lidt sesamfrø. Placer alle pakkerne på bagepapir på en bageplade. Bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Tag dem ud af ovnen og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på asparges i butterdej Her får du opskriften på asparges i butterdej med pikantflødeost, rødløg og hvidløg. De fineste små butterdejspakker, som vil gøre sig ualmindeligt godt på et tapasbord, som appetizer eller en lille snack. De er super nemme at lave og kræver kun få ingredienser! Vi har godt nok lavet dem her mange gange. Især i løbet af sommeren, hvor de har været tilbehør til grillmaden eller sommertapas. Vi har som sagt brugt pikant flødeost, men du kan bruge hvilken som helst slags flødeost. Brug blot den, som du bedst kan lide. Man kan også komme et stykke røget laks ind i pakkerne. Butterdejspakkerne laves med en rulle fersk butterdej, som findes på køl, så det bliver ikke nemmere. Så bliver de smurt med flødeost og toppet med rødløg og hvidløg, som lige er stegt af på en pande med balsamico og honning. Det giver lige lidt ekstra til smagen og smager virkelig godt. LÆS OGSÅ: Se flere ideer til tapas og små retter her Butterdejspakker med grønne asparges og flødeost Vi elsker sådan nogle små hapsere som dem her. Så hvis du lige står og mangler en ide til tapasbordet, så kunne de her butterdejspakker med grønne asparges og flødeost måske være noget. Nu nærmer nytår sig også snart og de vil også være fine at servere som en lille appetizer til Dronningens nytårstale. Mulighederne er mange. Den sprøde butterdej smager formidabelt sammen med flødeosten, rødløg, hvidløg og de friske asparges. Har du ikke asparges eller kan du ikke få fat i det, så kan de også laves med friske grønne bønner. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.