Bagt græskar med bacon og fetaost Bagt græskar med bacon og fetaost Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på bagt græskar med sprød bacon og fetaost. En lækker måde at lave hokkaido på, som du kan spise som tilbehør til aftensmaden. Ingrediensliste 500 g. hokkaidogræskar 4 spsk. raps- eller solsikkeolie salt/peber 1 pk. bacon i skiver 100 g. fetaost 0,25 bundt frisk persille Fremgangsmåde Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Skræl hokkaido og skær i tern på ca. 2 cm. Den angivede vægt er efter den er skåret ud. Placer hokkaido i en bradepande. Vend det i olie samt salt og peber. Bag hokkaido i ovnen i ca. 20-25 minutter. Det skal være færdigt, men må gerne have lidt bid. Beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel bacon på bagepapiret med et par centimeters mellemrum. Bag din bacon i den varme ovn i ca. 6-10 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Hold øje med det efter 6 minutter. Det skal være gyldent. Tag bacon ud og lad det køle af, imens din hokkaido bager færdigt. Når hokkaido er færdigbagt, så tages det ud af ovnen. Anret hokkaido på en tallerken eller på et fad. Fordel knust bacon og smuldret feta på toppen. Hak persille fint og drys med det. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bagt græskar med bacon og fetaost En nem og lækker opskrift på bagt græskar med bacon, feta og persille. En lækker måde at tilberede hokkaidogræskar på. Vi spiser denne lækre ret som tilbehør. Den smager eksempelvis skønt til et stykke stegt kylling, falafler eller en form for oksekød. Kombinationen af det bagte græskar med det salte bacon og feta samt det friske persille smager så skønt. Det er fyldt med masser af smag og smager virkelig af efterår. I stedet for græskar, så kan du også lave denne salat med gulerødder eller søde kartofler. Vi synes blot det er så skønt at kunne udnytte, at alle butikkerne lige nu bugner med hokkaidogræskar til gode priser. Men den smager også skønt med bagt sød kartoffel eller gulerødder. LÆS OGSÅ: Grønkålssalat med bagte rodfrugter Bagt hokkaido med feta Kombinationen af bagt hokkaido og feta er virkelig skøn. Du kan derfor også sagtens udelade bacon, hvis du synes det bliver lidt for fed. Ellers kan du også erstatte bacon med sprød serranoskinke. Det giver bare noget sprødhed, som passer virkelig godt til de andre elementer. Hvad kan vi anbefale som tilbehør? Som sagt, så ville det være lækkert med kylling, oksekød eller falafler til denne salat. Hvis du vil køre efterårstemaet helt ud, så kan vi også anbefale at lave indbagt mørbrad til den. Man skal nemlig heller ikke undervurdere indbagt mørbrad, som virkelig smager skønt. Især i disse kølige tider, så vil de to retter udgøre en fantastisk efterårsmenu til gæster. Det vil uden tvivl falde i god jord hos de fleste. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.