Banankage i airfryer Banankage i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 9 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på den bedste banankage i airfryer. Man kan nemlig sagtens bage kage i sin airfryer og det er supernemt. Ingrediensliste 75 g. smør 3 stk. æg 150 g. sukker 1,5 tsk. vaniljesukker 3 stk. banan 1,5 tsk. bagepulver 135 g. hvedemel 75 g. mørk chokolade Fremgangsmåde Smelt smør og sæt til side. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en lys og luftig masse med en elpisker. Mos de modne bananer med en gaffel. Bland forsigtigt hvedemel, bagepulver og most banan i dejen. Herefter vendes det smeltede smør i dejen. Hak chokolade groft og bland det i dejen. Kom bagepapir i airfryerkurven og hæld dejen i. Bag kagen i airfryeren ved 165 grader i ca. 25 minutter. Når du kan stikke en tandstik, strikkepind eller grillspyd (noget tyndt og langt) i kagen og den kommer op ren, så er kagen færdigbagt. Lad kagen afkøle en smule inden den spises. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på banankage i airfryer Ja, det er faktisk også muligt at lave banankage i airfryer! En svampet og lækker banankage med chokoladestykker. Og så fungerer kurven fra en airfryer jo fantastisk som form. Det bliver ikke nemmere. Så skal der serveres kage til kaffen, så kan vi kun anbefale dig at bage den her lækre banankage i airfryer. Hermed ikke sagt, at man ikke bare kan bage banankage i en almindelig ovn, men vi får så mange forespørgsler på flere opskrifter til airfryeren. Og noget af det, som I rigtig gerne vil se er flere opskrifter på søde sager og bagværk. Så hvad I ønsker skal I selvfølgelig få. Vi er startet med en klassiker, nemlig banankagen og én af vores yndlingskager. En kage, som vi aldrig bliver trætte af. Den her opskrift giver dig en virkelig svampet og saftig banankage. LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her Kage i airfryer Det er som sagt super nemt at lave kage i airfryer. Det går også lynhurtigt, da en airfryer ikke skal varme op og så skal man heller ikke have så dårlig samvittighed over at varme en hel ovn op. Med den her opskrift, så kan du få nybagt banankage på ingen tid. Og vil du hellere have chokolade ovenpå kagen, så gør du selvfølgelig bare det. Vi kommer bare stykker af chokolade i selve dejen. Så har du et par overmodne bananer liggende, så er det jo altid en oplagt idé at bruge dem til en banankage. Banankagen er nok den kage, som vi har bagt flest gange i vores liv. Den er hurtig og simpel at bage og så smager den helt fantastisk. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Må jeg godt have lov at spørge hvilken airfryer du har ? jeg har den store OBH 2400 w og bagte jeres banankage…efter de 25 min var den ganske ubagt. så den fik 25 min mere …så fik jeg den vendt og så 7 min i bunden inden den var bagt ???? Hvad kan det være ?????? Svar
Hej Sonja, Vi har en Dual Blaze fra Cosori, der har varmluft i sig og med både bund og topvarme. Hvis der kun er topvarme i din, så er det derfor, at din kage har skulle bage i længere tid 🙂 Kh Svar
Syntes det er lidt træls at jeg skal læse kommentarerne for at finde ud af at der er anvendt en “særlig” type airfryer til denne opskrift…. Min kage har taget en time i min airfryer og er nu brændt på toppen og flydende i bunden. Så det skal man nok være opmærksom på inden man kaster sig ud i denne opskrift at den kræver en airfryer med varmluft i både top og bund. Svar
Hej Kristina, Der er som sådan ikke anvendt en særlig type airfryer. Vi har brugt airfryer fra Philips og Cosori, så det er ret normalt, at der er varme i både top og bund i airfryer 🙂 Kh Svar
Har du nogensinde prøvet at lave en kanelkage i din airfryer? Jeg prøvede, men efter 1t og 5min (160 grader) var der stadig noget der ikke var bagt. Hvad kan man gøre for at undgå dette? Også med fremtidige kager Svar
Samme problem som alle andre. Den kan på ingen måde bages på så kort tid, jeg er faktisk i tvivl om den nogensinde bliver til en kage eller om vi må nøjes med banangrød Svar
165 grader 25 minutter med undervarme direkte på bagepapir i gryden på en Rømø… Fin bagt og lækker kage ikke sidste gang jeg bager den 😊 Svar