Banankage i airfryer

Banankage i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 9 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på den bedste banankage i airfryer. Man kan nemlig sagtens bage kage i sin airfryer og det er supernemt.

Ingrediensliste

  • 75 g. smør
  • 3 stk. æg
  • 150 g. sukker
  • 1,5 tsk. vaniljesukker
  • 3 stk. banan
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 135 g. hvedemel
  • 75 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør og sæt til side.
  2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en lys og luftig masse med en elpisker.
  3. Mos de modne bananer med en gaffel.
  4. Bland forsigtigt hvedemel, bagepulver og most banan i dejen. Herefter vendes det smeltede smør i dejen.
  5. Hak chokolade groft og bland det i dejen.
  6. Kom bagepapir i airfryerkurven og hæld dejen i.
  7. Bag kagen i airfryeren ved 165 grader i ca. 25 minutter. Når du kan stikke en tandstik, strikkepind eller grillspyd (noget tyndt og langt) i kagen og den kommer op ren, så er kagen færdigbagt.
  8. Lad kagen afkøle en smule inden den spises.
Bedøm denne ret

Opskrift på banankage i airfryer

Ja, det er faktisk også muligt at lave banankage i airfryer! En svampet og lækker banankage med chokoladestykker. Og så fungerer kurven fra en airfryer jo fantastisk som form. Det bliver ikke nemmere. Så skal der serveres kage til kaffen, så kan vi kun anbefale dig at bage den her lækre banankage i airfryer. Hermed ikke sagt, at man ikke bare kan bage banankage i en almindelig ovn, men vi får så mange forespørgsler på flere opskrifter til airfryeren. Og noget af det, som I rigtig gerne vil se er flere opskrifter på søde sager og bagværk. Så hvad I ønsker skal I selvfølgelig få. Vi er startet med en klassiker, nemlig banankagen og én af vores yndlingskager. En kage, som vi aldrig bliver trætte af. Den her opskrift giver dig en virkelig svampet og saftig banankage.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Banankage i airfryer

Kage i airfryer

Det er som sagt super nemt at lave kage i airfryer. Det går også lynhurtigt, da en airfryer ikke skal varme op og så skal man heller ikke have så dårlig samvittighed over at varme en hel ovn op. Med den her opskrift, så kan du få nybagt banankage på ingen tid. Og vil du hellere have chokolade ovenpå kagen, så gør du selvfølgelig bare det. Vi kommer bare stykker af chokolade i selve dejen.

Så har du et par overmodne bananer liggende, så er det jo altid en oplagt idé at bruge dem til en banankage. Banankagen er nok den kage, som vi har bagt flest gange i vores liv. Den er hurtig og simpel at bage og så smager den helt fantastisk.

Banankage i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

  1. Må jeg godt have lov at spørge hvilken airfryer du har ? jeg har den store OBH 2400 w og bagte jeres banankage…efter de 25 min var den ganske ubagt.

    så den fik 25 min mere …så fik jeg den vendt og så 7 min i bunden inden den var bagt ????

    Hvad kan det være ??????

    1. Hej Sonja,

      Vi har en Dual Blaze fra Cosori, der har varmluft i sig og med både bund og topvarme. Hvis der kun er topvarme i din, så er det derfor, at din kage har skulle bage i længere tid 🙂

      Kh

Skriv en kommentar