Bananmuffins i airfryer

Bananmuffins i airfryer
Opskrift til stk. Opskrift til 8 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på lækre bananmuffins med chokolade i airfryer. Bag svampede muffins i airfryer på under 30 minutter.

Ingrediensliste

 • 50 g. smør
 • 2 stk. æg
 • 100 g. sukker
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • 2 stk. banan
 • 1 tsk. bagepulver
 • 90 g. hvedemel
 • 50 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

 1. Smelt smør og sæt til side.
 2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en lys og luftig masse med en elpisker.
 3. Mos de modne bananer med en gaffel.
 4. Bland forsigtigt hvedemel, bagepulver og most banan i dejen. Herefter vendes det smeltede smør i dejen.
 5. Hak chokolade groft (du kan også bruge chokoladeknapper) og bland halvdelen i dejen.
 6. Hæld dejen i muffinsforme (vi bruger de “amerikanske” forme, da de holder formen bedst i airfryer). Drys den sidste halvdel chokolade ovenpå.
 7. Fordel muffinsformene ned i airfryerkurven. Bag dem ved 165 grader i 15 minutter. Når du kan stikke en tandstik, strikkepind eller grillspyd (noget tyndt og langt) i kagen og den kommer ud ren, så er de færdige.
 8. Tag dem op af din airfryer og lad dem køle af, inden de spises.
Bedøm denne ret

Opskrift på bananmuffins i airfryer

Lav de her bananmuffins i airfryer på under 30 minutter! Svampede og nemme muffins med banan og chokolade. Det her er nogle af vores yndlingsmuffins og det er den perfekte måde at udnytte overmodne bananer på. Det bliver kun endnu nemmere, når man også kan lave dem i sin airfryer. Så er der nemlig ikke en ovn, som skal varme op og man kan lave kage på ingen tid. Det er næsten farligt, at det er så nemt at bage kage i sin airfryer.

Så hvis du har et par overmodne bananer, så tryl dem da om til de her lækre muffins med banan og chokolade. De er gode til eftermiddagskaffen eller som en lille aftensnack. Vi bager dem i de her “amerikanske” muffinsforme. Det står der udenpå pakken. De er gode, fordi de er lidt tykkere end andre forme. Når vi bager muffins i ovnen, så bruger vi de almindelige og sætter formen i en silikoneform, så de holder formen. Det er lidt sværere at gøre i en airfryer, så her er de amerikanske forme gode. De kan dog også sagtens bages i silikone-muffinsforme, hvis du har det.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på kage i airfryer her

Bananmuffins i airfryer

Hurtige muffins med banan og chokolade i airfryer

Det er som sagt hurtige muffins med banan og chokolade, som du kan lave i din airfryer. Du kan vitterligt have kage klar på under 30 minutter. Selve dejen er lynhurtig at bikse sammen og så skal de bare have 15 minutter i airfryer. Det bliver jo nærmest ikke nemmere! Og hvis du blot vil have bananmuffins uden chokoladen, så udelader du jo bare chokoladen. Vi bruger mørke chokoladeknapper, da vi synes banan og chokolade bare er bedst sammen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar