Bastognetærte med chokolade Bastognetærte med chokolade Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem og lækker opskrift på bastognetærte med chokolade og friske bær. En god dessertkage på kun 5 ingredienser, som kan laves dagen før. Ingrediensliste Bund 220 g. bastognekiks 100 g. smør Fyld 2 dl. piskefløde 300 g. lys chokolade Pynt 150 g. bær Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Knus bastognekiks med en kødhammer eller i en foodprocessor. Smelt smør og vend det i de knuste kiks. Pres kikseblandingen ned i en tærteform på 22 cm i diameter. Sæt den på køl og lad den sætte sig. Bland hakket lys chokolade og fløde i en lille gryde og varm det forsigtigt op under omrøring, indtil den er helt ensartet. Kom den varme chokoladeganache på tærtebunden og sæt den på køl i nogle timer, så den kan sætte sig. Pynt med bær og server evt. med en kugle vaniljeis. Lås skærm Opskrift på bastognetærte med chokolade En nem og hurtig bastognetærte med chokolade og friske bær. Her får du opskriften på en nem dessert, som kun kræver 5 ingredienser og som du kan gøre klar dagen før. Den her dessert er en go-to, når vi har travlt og skal lave noget virkelig nemt, som heller ikke skal bages. Det er en sprød bastognetærte, hvor bunden er lavet af knust bastognekiks og smeltet smør. Herefter er den fyldt med chokoladeganache lavet på mørk chokolade og fløde. Det hele skal sætte sig på køl og så serveres den med friske bær og evt. en god kugle vaniljeis til. Så nemt og virkelig godt! Man kan bruge hvilken som helst slags kiks. Det kunne også være digestivekiks eller en anden sprød kiks. Måske vi skal teste med kammerjunkere her til sommer og lave en sommervariant. Det er i hvert fald så nemt, da kiksene bare knuses og blandes med smeltet smør. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på søde tærter her Dessert på 5 ingredienser Det er en nem dessert på kun 5 ingredienser og så er den no-bake. Det er så populært med no-bake desserter for tiden, da de jo ikke skal bages og bare skal sætte sig på køl. Man kan også fryse den ned, hvis man vil være i rigtig god tid. En god dessertkage, som man også kun behøver et lille stykke af, da den også er ret tung. Derfor kan vi godt lide at servere den med masser af friske bær og evt. is til. Vi glæder os især til at servere den til sommer med danske jordbær til. Det bliver altså et godt makkerpar. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.