Bløde løg

Bløde løg
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Her får du en nem fremgangsmåde og opskrift på de bedste bløde løg. Bløde løg til hakkebøffer, til burger, til hotdog og meget mere.

Ingrediensliste

  • 2 stk. løg
  • 2 spsk. smør
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Skræl og snit løgene i tynde ringe.
  2. Smelt smør på en pande.
  3. Kom løgene på panden og lad dem stege i cirka 20 minutter ved lav/middel til de bliver brune og bløde.
Bedøm denne ret

Opskrift på bløde løg

Her får du en nem fremgangsmåde og opskrift på de bedste bløde løg. Bløde løg til hakkebøffer, til burger, til hotdog og meget mere. Der er ikke det, som man ikke kan bruge løgene til. De er så nemme at lave, da det blot kræver løg, smør samt lidt salt og peber. Men man kan pifte dem op med lidt akaciehonning, sukker eller balsamico for endnu sødere løg. Vi bruger dog sjældent det, da vi synes, at man får nok sødme ved blot at tilberede dem ved lav varme og så i smør. Når løgene nedbrydes og steges ved lav varme, så bliver de helt bløde og karamelliserer på panden. Det frigiver en naturlig sødme, som heller ikke bliver alt for sød.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på grøntsager som tilbehør her

Bløde løg

Bløde løg til hakkebøf

Noget af det, som man oftest bruger dem til er bløde løg til hakkebøffer. Det er helt uundværligt og en hakkebøf skal serveres med sådan en omgang løg, hvis du spørger os. Det er nem hverdagsmad med hakket oksekød og det kræver jo ganske få ingredienser. En hakkebøf med løg og evt. en pandesauce og kogte kartofler. Det er dansk mormormad, når det er bedst og det skal man slet ikke undervurdere.

Hvordan laver man bløde løg?

Det er så simpelt at lave de blødeste løg. Du snitter blot løg fint og så steges de i smør på pande ved lav til middel varme. Når de steges ved lav varme, så får de tid til at blive bløde og så karamelliserer de nærmest helt. Det smager så godt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar