Bowls med panko blomkål og asiatisk dressing Bowls med panko blomkål og asiatisk dressing Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 25 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på lækre bowls med panko blomkål, asiatisk dressing, ris og masser af grønt. Mættende måltidssalat med blomkål. Ingrediensliste Dressing 1 fed hvidløg 40 g. mayonnaise 2 tsk. citronsaft 1 tsk. sød sennep 2 spsk. sojasauce Panko blomkål 0,5 stk. blomkål 1 stk. æg 30 g. pankorasp salt/peber 2,5 dl. raps- eller solsikkeolie Andet 80 g. ris 1 stk. avocado 0,5 stk. agurk 150 g. frosne edamamebønner uden bælg 30 g. blandet salat 0,1 bundt forårsløg 60 g. syltede rødløg 1 spsk. sesamfrø Fremgangsmåde Start med dressingen. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Bland med de resterende ingredienser og sæt til side. Rens blomkål og skær ud i buketter. Skyl dem grundigt og tør dem herefter godt. Kom æg op i en skål og pisk sammen. Kom pankorasp op i en anden og vend med salt/peber. Varm olie op i en gryde ved middel varme. Vend først blomkålsbuketterne i æggeblandingen og herefter i raspen. Kom dem i den varme olie og fritér til de er gyldne og sprøde. Tag dem op og lad dem afdryppe på en tallerken på noget køkkenrulle. Kog ris efter pakkens anvisning. Skær agurk og avocado i skiver. Kom frosne edamamebønner i en si og hæld kogende vand over. Anret dine bowls med blandet salat, kogte ris, agurk, avocado, edamamebønner, pankoblomkål og syltede rødløg. Snit lidt forårsløg fint og kom udover sammen med lidt sesamfrø, friskkværnet peber og lidt salt. Server med den asiatiske dressing. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bowls med panko blomkål og asiatisk dressing Her får du opskriften på lækre bowls med panko blomkål, masser af grønt, ris og asiatisk dressing. De her bowls er blevet en ny favorit. De sprøde blomkål gør sig virkelig godt som hovedelementet, da de bliver helt sprøde og lækre. Generelt er vi kæmpe fans af bowls, da man kan lave det som saml-selv og selv bestemme hvordan man vil samle sin bowl og mænderne af de forskellige ting. Disse bowls er med paneret blomkål med panko, kogte ris, edamamebønner, agurk, avocado, syltede rødløg og en hjemmerørt dressing med soja og hvidløg. Det er sådan en god kombination af sprødt, cremet og syltet. Sådan her bygger man en god bowl op, hvis du spørger os. I stedet for pankoblomkål, så kunne man også bruge crispy chicken. Men vi er faktisk ret vilde med den her vegetariske udgave af en bowl, hvor blomkålen får lov til at være hovedpersonen. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på måltidssalater her Paneret blomkål med panko Det er genialt at lave paneret blomkål med panko. Hvis du ikke er vild med blomkål, så prøv lige at lave det sådan her, inden du afskriver det helt. Blomkål skæres ud i små buketter og paneres i æg og pankorasp. Pankorasp er den her lidt grovere rasp, som giver en meget sprød overflade. Man kan også komme krydderier i pankoraspen, så man kan præge smagen. Det kunne være lidt chili, paprika, hvidløgspulver eller lignende. Men den simple udgave med salt og peber er også virkelig god. Især i en bowl som den her, hvor paneret blomkål får selskab af en asiatisk dressing og masser af grønt. På den måde er det også stadig en meget børnevenlig ret, da blomkålene er meget milde i smagen. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.