Bruschetta med ost Bruschetta med ost Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på bruschetta med ost, tomat og frisk basilikum. En nem tapas idé eller forret inden aftensmaden. Ingrediensliste 1 stk. ciabatta 0,25 dl. raps- eller solsikkeolie 2 fed hvidløg 0,25 bundt frisk basilikum 2 stk. tomat 125 g. frisk mozzarella salt/peber Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær ciabettabrødet i skiver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær mozzarella og tomat i skiver og hak hvidløg fint. Bland hvidløg og olie i en kop. Pensl brødene med hvidløgsolien. Kom stykker af mozzarella og skiver tomat på hvert brød. Top med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 8-12 minutter eller til de er let gyldne og osten er smeltet. Server med frisk basilikum på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bruschetta med ost Nemme og lækre bruschetta med ost, tomat og frisk basilikum. De er perfekte som en lille hapser inden aftensmaden, til tapas eller som en appetizer. De er lavet på ciabattabrød, som bliver penslet med hvidløgsolie. Herefter toppes de med mozzarellaost og skiver af tomat. Efter de er bagt, så kommes der frisk basilikum på toppen. Det smager simpelthen så lækkert og så er det bare mega nemt at lave! På en varm sommerdag, hvor man skal have gang i grillen, så ville de passe perfekt ind. Start grillaftenen med sådan en omgang her eller server dem som tilbehør. Du kan også lave dem på grillen i stedet for i ovnen. Husk bare at holde øje med dem, da det ofte går rigtig hurtigt på en grill. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores tapasopskrifter Brød med ost og tomat Bruschetta er i princippet blot brød, som bliver enten bagt eller grillet. Det er en antipasto, som stammer fra Italien. Man kan toppe brødet med alverdens ting. Du kan også lave en klassisk udgave, hvor man topper med en blanding af frisk tomat og basilikum. Det finder du opskriften på lige her. Men den her udgave, hvor osten smeltes smager altså også virkelig skøn. Vi har brugt en mild ost, som er mozzarella. Du kan også bruge gouda, cheddar eller parmesan. Brug den ost, som du bedst kan lide. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.