Bruschetta med tomat og rødløg
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
20 minutterSamlet tid
30 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på lækre bruschetta med tomat og rødløg. Den nemmeste forret, som er mild i smagen og som de fleste kan lide. Det er efter vores mening den perfekte sommerforret.
Ingrediensliste
- 1 stk. ciabatta
- 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie
- salt
- 2 fed hvidløg
- 0,5 bundt frisk basilikum
- 5 stk. tomat
- 1 stk. rødløg
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær ciabettabrødet i skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Pres hvidløg i en hvidløgspresser og tilsæt olie og salt. Smør blandingen på brødene.
- Bag dem i ovnen i 5-7 minutter.
- Hak nu løg, tomater og basilikum fint og bland det i en skål.
- Når brødene er varme, afkøles de og toppes med tomatblandingen.
Bruschetta med tomat og rødløg
Den nemmeste opskrift på hjemmelavet bruschetta med tomat og rødløg i ovn. Bruschetta er en af vores yndlings spise, især her om sommeren. De er nemlig det perfekte sommermad og kan bruges både til tapas og som en let forret.
Vi plejer normalvis at bruge ciabattabrød, da det er luftigt og bliver dejlig sprødt. Så plejer vi at riste brødet i ovnen med lidt olie først og så topper vi derefter med en blanding af tomat, rødløg og friske krydderurter.
LÆS OGSÅ: Bruschetta med serranoskinke
Man kan også sagtens lægge en skive ost eller gedeost på, når de bages i ovnen. Eller man kan også smøre brødet med pesto. Man kan lave dem lige præcis, som man bedst kan lide.
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op.