Burrata pasta med tomat Burrata pasta med tomat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en lækker omgang Burrata pasta med tomat og frisk basilikum på under 30 minutter. Tomatpasta toppet med burrata ost. Ingrediensliste Tomatsauce 2 fed hvidløg 1 stk. løg 200 g. hakkede tomater på dåse 70 g. tomatpure 4 dl. madlavningsfløde 1 tsk. tørret oregano 1 tsk. tørret basilikum salt/peber 0,5 tsk. cayennepeber Andet 400 g. spaghetti 300 g. burrata 50 g. pistacienødder 100 g. cherrytomater 0,25 bundt frisk basilikum 2 spsk. olivenolie Fremgangsmåde Kog spaghetti efter pakkens anvisning i saltet vand. Hak løg og hvidløg groft. Kom lidt olie i en lille gryde og steg løg og hvidløg af. Tilsæt tomatpure og lad det stege kort. Tilsæt krydderier, hakkede tomater på dåse og madlavningsfløde. Lad det simre i 5-10 minutter. Hak pistacienødder og halver cherrytomater. Når pastaen er kogt, drænes det. Gem gerne lidt af pastavandet. Vend pastaen i tomatsaucen. Anret tallerkner med pasta og læg så en halv burrata på midten. Top med cherrytomater, pistacienødder, lidt olivenolie, salt, peber og lidt basilikum. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på burrata pasta med tomat Vores bedste opskrift på burrata pasta med tomat og frisk basilikum er præcis hvad du får opskriften på her. En cremet og lækker pastaret lavet med spaghetti, en smagfuld tomatsauce, små cherrytomater og en god burrata-ost. Det er simpelt, men smager SÅ godt. Vi har sagt det før og siger det igen – det er så fedt, at man nu i de fleste supermarkeder kan få burrata! Burrata er nemlig en mere cremet og blød udgave af mozzarella. Det er en god ost, hvis man gerne vil tilføre noget lækkert og cremet til retten. Den her burrata pasta er hurtigt strøget ind som en favorit både til hverdag og i weekenden. Den er nemlig lynhurtig at lave. Nu nærmer sommeren sig også og vi kan kun drømme om at sidde med sådan en portion med et koldt glas hvidvin og evt. noget godt brød til. Dét er altså sommermad, når det er bedst! Og vi har det nok som mange andre. Vi gider ikke stå i køkkenet i flere timer, når solen skinner udenfor. Så hellere lave en nem og hurtig ret som denne. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på pastaretter uden kød her Pastaret med burrata og tomat Det er som sagt en lækker pastaret med burrata og tomat. Der er både tomat i selve saucen og så kommer vi også cherrytomater til ved siden af. De friske cherrytomater giver sådan en god friskhed og sødme til retten. Prikken over i’et er pistaciekernerne, som lige giver den sidste wow-faktor til retten, men det kan også sagtens udelades. Vi ved nemlig hvor dyre pistacienødder er. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.