Tortelloni i tomatflødesauce
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
30 minutterSamlet tid
40 minutterBeskrivelse
Opskrift på pastaret med tortelloni i en cremet sauce lavet på tomat og fløde. Den er uden kød, men kan sagtens toppes med lidt sprødstegt serranoskinke, hvis man absolut ikke kan undvære kødet. Det er nem og billig aftensmad på få ingredienser, når det er bedst.
Ingrediensliste
- 250 g. tortelloni med fyld af spinat og ricotta
- 200 g. pastasauce
- 1 fed hvidløg
- 50 g. cherrytomater
- 2 dl. madlavningsfløde
- 1 tsk. chilisauce
- salt/peber
Fremgangsmåde
- Hak hvidløg fint. Steg det i en lille gryde med lidt olie.
- Tilsæt pastasauce og herefter madlavningsfløde. Bring det i kog.
- Smag til med salt/peber og chilisauce. Halver cherrytomaterne og tilsæt dem til sidst.
- Kog tortelloni efter anvisningen på pakken.
- Når de er færdigkogte vendes de i saucen og serveres med det samme.
Tortellini i tomatflødesauce
En nem og lækker opskrift på tortellini, som jo egentlig er fyldt pasta og denne er serveret i en cremet sovs lavet på tomat og fløde. Vi har altid pastaretter på madplanen, da det er nem, billig og hurtig aftensmad. Det er aftensmad, som man kan få til at smage fantastisk ved brug af få og simple ingredienser. Vi veksler lidt imellem pastaretter med og uden kød, da de fleste pastaretter faktisk slet ikke behøver kød, ligesom denne.
Den her ret kommer vi til at lave mange gange i løbet af sommeren. Den skal nydes til aftenssolen, ude på altanen, sammen med et koldt glas hvidvin. Nøj, vi glæder os allerede! Det er let sommeraftenmad, når det er bedst og også en ret, som vi sagtens kunne finde på at servere til gæster.
LÆS OGSÅ: Pastasalat i dildcreme med laks
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Kommentarer
Hvad består de 200 g pastasauce af?
Hilsen charlotte
Hej Charlotte,
Man kan lave en hjemmelavet eller købe en færdiglavet. Lige til den her ret, der bruger vi blot en færdiglavet 🙂
Kh