Butterdejsedderkopper Butterdejsedderkopper Opskrift til 12243648 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 15 minutterSamlet tid 25 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem og lækker opskrift på butterdejsedderkopper. Pølsehorn, som er lavet af butterdej og pølser, som er formet som små edderkopper.Ingrediensliste 0,5 stk. butterdej 6 stk. pølser 0,5 tsk. sort sesamfrø 1 stk. ægLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTænd ovn på 200 grader varmluft.Pak butterdej ud og skær i strimler på ca. 2-3 cm. tykkelse.Halver pølserne på midten. Lav nu 3 snit i hver ende af pølsen. Lad de midterste 2 cm. være uskåret.Nu rulles butterdejsstrimlerne rundt om midten (der hvor der ikke er skåret) af hver pølse.Slå et æg ud, pisk godt og pensl herefter butterdejen med æg og læg på en bageplade med bagepapir.Sidste skridt inden bagning er 2 stk. sort sesamfrø på hver butterdejsrulle, som skal forestille øjne.Bag nu butterdejsedderkopperne i ca. 12-15 minutter.Lås skærmOpskrift på butterdejsedderkopperLige i tide til Halloween får du opskriften på de her sjove butterdejsedderkopper. De er super nemme at lave og består blot af pølser, butterdej og sort sesamfrø, som bruges som øjne. Det her er den helt nemme opskrift til Halloween, som uden tvivl vil imponere de små. De kan serveres til frokost, til Halloweenfesten eller til aftensmad, hvis det bare skal være nemt. Vi har brugt butterdej, men du kan også bruge færdig pølsehornsdej. Og har du tiden, så kan du selvfølgelig også lave din egen gærdej, som du kan bruge.Nu hvor vi begge er ved at have større børn, så begynder interessen også at melde sig for Halloween og hvad det indebærer. I år skal vi også til Halloweenfest, hvor vi skal have lavet noget festligt Halloweenmad og børnene skal klædes ud. Her påtænker vi at have de her butterdejsedderkopper med og en halloweenkage eller nogle småkager. Det skal vi lige have fundet ud af.LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på halloween-mad her Pølsehorn af butterdejDet er nemt at lave pølsehorn af butterdej. Man kan bruge fersk butterdej eller man kan bruge de plader fra frost, som bare lige skal tøes op først. Pølsehorn af butterdeje er sprøde og får de der lækre flager, som butterdej jo giver. Er man ikke til det, så kan man bruge en gærdej eller den færdige pølsehornsdej fra butikkerne. Det er lidt en smagssag og man kan jo gøre det, som har lyst til. Denne opskrift er mest som inspiration til at man kan lave sådan nogle edderkoppepølsehorn.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.