Tilmeld nyhedsbrev

Pastasalat med grøn pesto og bacon

Pastasalat med grøn pesto og bacon

Pastasalat med grøn pesto og bacon

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på den skønneste pastasalat med grøn pesto og bacon. Perfekt som tilbehør til aftensmad, til grillmad, frokost eller som en nem madpakke.

Ingrediensliste

  • 200 g. pastaskruer
  • 3 spsk. grøn pesto
  • 1 pakke bacon
  • 40 g. forårsløg
  • 35 g. salat
  • 50 g. pinjekerner

Fremgangsmåde

  1. Sæt en gryde med vand op at koge.
  2. Vej 200 g. pasta af.
  3. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  4. Sæt pasta til afkøling.
  5. Steg bacon i ovnen eller på en pande. Afdryp på køkkenrulle, så det kan suge noget af fedtet.
  6. Hak forårsløg og bacon groft.
  7. Rist pinjekerner på en tør pande ved middel varme, indtil de begynder at få farve. Tag dem af panden og lad dem køle af.
  8. Bland pasta med grøn pesto. Bland herefter salat og halvdelen af pinjekerner, forårsløg og bacon i.
  9. Anret det i en skål.
  10. Pynt til sidst med de resterende pinjekerner, forårsløg og bacon.
  11. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.

Bedøm denne ret

Opskrift på pastasalat med grøn pesto og bacon

Den bedste opskrift på en nem pastasalat med grøn pesto og bacon. Det er en af de skønneste pastasalater, som vi har lavet i mange år. Den er toppet med ristede pinjekerner og sprød bacon, som lige er prikken over i’et. Server den evt. med en god hjemmelavet creme fraiche dressing og et stykke grillet kylling.

LÆS OGSÅ: Pastasalat med karry og bacon

Pastasalat med grøn pesto og bacon

Inspiration til pastasalater

Vi elsker at lave pastasalater. De er skønne som tilbehør eller som en god og smagfuld madpakke eller frokost. Du  kan også prøve vores pastasalat med hjemmelavet grøn pesto og fetaost. Eller denne i en lækker ranchdressing med ærter og majs.

Følg også med på vores instagram, hvor du hver dag kan få masser af inspiration til lækre og nemme hverdagsretter.

Kommentarer

Skriv en kommentar