Pastasalat med grøn pesto og bacon

Pastasalat med grøn pesto og bacon
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på den skønneste pastasalat med grøn pesto og bacon. Perfekt som tilbehør til aftensmad, til grillmad, frokost eller som en nem madpakke.

Ingrediensliste

 • 200 g. pastaskruer
 • 4 spsk. grøn pesto
 • 1 pk. bacon i skiver
 • 40 g. forårsløg
 • 35 g. rucola
 • 50 g. pinjekerner

Fremgangsmåde

 1. Sæt en gryde med vand op at koge.
 2. Vej 200 g. pasta af.
 3. Kog pasta efter pakkens anvisning.
 4. Sæt pasta til afkøling.
 5. Steg bacon i ovnen eller på en pande. Afdryp på køkkenrulle, så det kan suge noget af fedtet.
 6. Hak forårsløg og bacon groft.
 7. Rist pinjekerner på en tør pande ved middel varme, indtil de begynder at få farve. Tag dem af panden og lad dem køle af.
 8. Bland pasta med grøn pesto. Du kan evt. justere til med mere/mindre pesto alt efter hvor meget du er til. Bland herefter salat og halvdelen af pinjekerner, forårsløg og bacon i.
 9. Anret det i en skål.
 10. Pynt til sidst med de resterende pinjekerner, forårsløg og bacon.
 11. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på pastasalat med grøn pesto og bacon

Den bedste opskrift på en nem pastasalat med grøn pesto og bacon. Det er en af de skønneste pastasalater, som vi har lavet i mange år. Den er toppet med ristede pinjekerner og sprød bacon, som lige er prikken over i’et. Server den evt. med en god hjemmelavet creme fraiche dressing og et stykke grillet kylling.

Det er en rigtig mild salat med pasta, som er perfekt til madpakken, grillmaden eller blot som tilbehør til aftensmaden. Det er den perfekte kombination af pesto, sprøde pinjekerner og bacon. En salat du bare er nødt til at prøve!

LÆS OGSÅ: Pastasalat med karry og bacon

Pastasalat med grøn pesto og bacon

Inspiration til pastasalater

Vi elsker at lave pastasalater. De er skønne som tilbehør eller som en god og smagfuld madpakke eller frokost. Du  kan også prøve vores pastasalat med hjemmelavet grøn pesto og fetaost. Eller denne i en lækker ranchdressing med ærter og majs.

Kan jeg bruge andet end pinjekerner?
Vi ved, at pinjekerner ligger i den dyre ende af nødder. Du kan derfor sagtens erstatte dem med eksempelvis græskarkerner eller solsikkekerner, hvis du gerne vil have nogle billigere nødder. De er også super lækre, hvis man lige tørrister dem på en pande.

Kan jeg bruge andet end grøn pesto?
Jep, du kan sagtens erstatte med en anden slags pesto. Her kan du bruge en rød pesto, peberfrugtspesto eller måske en hjemmelavet pesto. Det kan være du har været på ramsløgjagt og har fået lavet en lækker ramsløgspesto. Det ville i hvert fald også smage rigtig lækkert!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar