Chokolade milkshake

Opskrift på chokolade milkshake
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på chokolade milkshake. En cremet chokolademilkshake med vaniljeis, mælk og chokolade.

Ingrediensliste

  • 200 g. vaniljeis
  • 4 dl. mælk
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. bagekakao

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne til en cremet milkshake. Server den iskold.
Bedøm denne ret

Opskrift på chokolade milkshake

Lav en lækker chokolade milkshake med den her nemme og hurtige opskrift. Der er intet som en milkshake om sommeren, når man skal køles ned. Samtidig er det slet ikke svært at lave en god milkshake selv! Der er masser af penge at spare i forhold til at gå ud og købe en på en cafe eller i butik i hvert fald.

Den her milkshake med chokolade er lavet med mælk, vaniljeis, kakaopulver og lidt vaniljesukker. Kun 4 ingredienser, så det bliver altså nærmest ikke nemmere! Du kan bruge lige præcis den vaniljeis du bedst kan lide. Vi har testet det både med den dyre variant og den billige variant og begge dele smager altså rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Iskaffe

Opskrift på chokolade milkshake

Milkshake med chokolade

I selve shaken har vi brugt bagekakao til at give chokoladesmagen. Bagekakao er usødet kakaopulver. Du kan dog også sagtens bruge kakaopulver fra eksempelvis Nesquick, hvis du er mere til det.

En nem version af en chokolademilkshake er også bare at blende vaniljeis med kakaomælk. Det kunne være Matilde kakaomælk eller Cocio, som du blender med vaniljeis. Så har du også en hurtig og lækker chokolade milkshake.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar