Chokoladeganache Chokoladeganache Opskrift til 12345678910 portion Opskrift til 1 portion Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet chokoladeganache lavet på mørk chokolade og piskefløde. Brug din ganache på kager og desserter. Ingrediensliste 200 g. mørk chokolade 2 dl. piskefløde 2 spsk. glukosesirup Fremgangsmåde Hak chokoladen groft. Put din fløde i en lille gryde og varm den op til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen. Tilsæt chokolade og glukosesirup. Rør det godt sammen og lad det smelte sammen til en ensartet masse. Sæt blandingen på køl. Når den får lov til at køle af, så bliver den mere fast og så kan du smøre den på kager osv. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på chokoladeganache Her får du opskriften på chokoladeganache, som du kan bruge som glasur på kager, desserter og meget mere. Det er super nemt at lave chokoladeganache og det er altså ofte lige prikken over i’et til dine kager. I forhold til en almindelig glasur, så bliver gamachen lavet på chokolade og fløde. Først er den meget flydende, men som den køler af og får lov til at sætte sig, så bliver den mere fast. Måske du har prøvet vores todelte trøffelkage, som netop er toppet med en tyk chokoladeganache på toppen, som når den sætter sig bliver til chokoladetrøffel. Det er nemt at lave ganache. Det laves på to hovedingredienser, som er chokolade og piskefløde. Vi har til denne opskrift også lige tilføjet lidt glukosesirup, da det gør din ganache mere skinnende. Det kan dog sagtens udelades, hvis det er. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på pynt til søde sager Ganache af chokolade Denne ganache er lavet på mørk chokolade. Du kan dog også sagtens bruge lys chokolade, men så skal du også bruge lidt mindre piskefløde, eftersom kakaoindholdet i den lyse chokolade er mindre end i den mørke. Hvis du bruger samme mængde fløde, så vil gamachen ikke sætte sig og blive lige så fast. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.