Creme fraiche dressing

hjemmelavet hvidløgsdressing
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

En god og nem opskrift på hjemmelavet hvidløgsdressing lavet på creme fraiche, hvidløg og frisk persille. Brug den som tilbehør til salaten.

Ingrediensliste

  • 200 g. creme fraiche
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 tsk. sukker
  • 1 fed hvidløg
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Knus hvidløg i en hvidløgspresser. Hak persille fint.
  2. Bland det med alle ingredienserne og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
Bedøm denne ret

Opskrift på creme fraiche dressing

Her får du en super lækker og nem opskrift på hjemmelavet creme fraiche dressing. Brug den som tilbehør til en god salat, i burger eller i pitabrød. Den er nem at lave og så kan den virkelig pifte enhver kedelig salat op.

Vi har i denne opskrift brugt frisk persille, men du kan også sagtens bruge frisk purløg eller dild. Vi synes blot, at den friske persille passer godt sammen med hvidløg.

LÆS OGSÅ: Salatbowls med mørbrad

hjemmelavet creme fraiche dressing

Hvilken creme fraiche bruger I? 
Til en god creme fraiche dressing, så anbefaler vi at bruge en med mindst 18% fedt. Det synes vi giver det bedste resultat, men du kan også sagtens bruge en med 9% eller en Cheasy creme fraiche, hvis det skal være mere fedtfattigt.

Hjemmelavet dressing med creme fraiche

Det er så nemt at lave en hjemmelavet dressing. Brug den som tilbehør til en lækker salat, i wraps, pita, sandwich eller hvor du ellers normalt ville bruge dressing. Samtidig er vi også fans af at bruge friske krydderurter i den, da det virkelig løfter smagen og lige gør den lidt ekstra lækker i forhold til færdigkøbte dressinger.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar