Vil du være fri for reklamer? Så opret dig som medlem og brug vores app uden reklamer og få mange fordele💥📲😍
Forside / Påske / Påskefrokost
Her har vi samlet alle vores opskrifter og ideer til en nem og lækker påskefrokost. Vi ved ikke med jer, men her hos os er det fast tradition med påskefrokost hvert år. Det er en hyggelig tradition, hvor vi er samlet med familien til traditionel og klassisk påskemad.
Hvad spiser man til påskefrokost?
Vores påskemenu og påskefrokost er ganske simpel og minder på mange måder om en julefrokost. Der er sild, karrysalat, fiskefilet, lækre fiskeanretninger, frikadeller, varm leverpostej, æg, rejer og meget mere. Frokosten sluttes selvfølgelig af med noget sødt i form af enten en påskekage eller påskedessert.
Er du til de traditionelle påskeretter eller vil du gerne være lidt nytænkende og prøve noget nyt? Det kunne være en lækker påsketapas eller en påskepicnic i det fri. Hvis der er godt vejr, så kan man nemlig sagtens tage påskefrokosten med ud i det gode vejr. Måske du skal holde det i sommerhus, i skoven, i et badehus eller noget helt fjerde.
Der er ingen regler for hvad der er påskemad og hvad der ikke er. Oftest samles vi i påsken til en lækker frokost. Her blander vi gerne kolde og lune retter. Vi laver gerne de traditionelle ting som sild, karrysalat og fiskefilet. Men vi serverer også ofte noget fiskeanretning i form af tunmousse, spinatroulade eller en fiskelagkage. Af lune retter elsker vi en varm leverpostej eller en lun skinkestang. Det plejer at falde i god jord hos alle, store som små.
Påsken giver god mulighed og anledning for at samles med venner og familie. Vi synes påsken er så hyggelig, især fordi man ofte kan være heldig med godt vejr og solskin.
Så saml familien eller dine bedste venner til en lækker omgang hjemmelavet påskefrokost. Måske I skal starte en ny tradition eller bygge videre på tidligere. Uanset, så er påsken, ligesom julen, en hyggelig tid, hvor der er tid til ekstra hygge.
Søg i kategorier, titler og opskrifternes råvareindhold
Ingen varer i vognen.