Cremet spinatpasta med kylling og kalkunbacon Cremet spinatpasta med kylling og kalkunbacon Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en cremet pastaret med spinatpasta og kylling samt kalkunbacon. Det er en skøn ret, som også er til den sunde side. Ingrediensliste 1 stk. løg 3 fed hvidløg 300 g. kyllingebryst 2 dl. vand 1 stk. hønsebouillonterning 2 dl. madlavningsfløde 40 g. frisk spinat 1 pk. kalkunbacon i skiver 250 g. frisk spinatpasta salt/peber 0,25 bundt frisk persille Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Gør en bageplade klar med bagepapir. Placer kalkunbacon rundt på bagepapiret. Bag bacon i ovnen i ca. 10-14 minutter – indtil det er færdiglavet. Tiden kan afhænge af din ovn, så hold øje med det. Når det er færdigt tages det ud af ovnen og det køler af. Hak løg og hvidløg fint. Skær kylling i tern. En pande varmes op med lidt olie. Herefter tilsættes løg og hvidløg. Svits det et par minutter. Tilsæt kylling til panden. Lad det stege til det er færdigstegt. Tilsæt vand, bouillonterning og madlavningsfløde til panden. Lad det hele simre 5-10 minutter, så det bliver tykkere. Kog vand til spinatpasta. Når vandet koger, så tilsættes pasta. Skyl frisk spinat og tilsæt det til panden. Hak halvdelen af din kalkunbacon og tilsæt det til panden. Smag det hele til med salt og peber. Når pasta er færdig, så drænes det for vand og tilsættes til panden. Rør det hele rigtig godt sammen og smag til med salt og peber. Drys evt. til sidst med lidt friskhakket persille. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på cremet spinatpasta med kylling og kalkunbacon Her får du en nem opskrift på en cremet ret med spinatpasta med kylling og sprød kalkunbacon. En let, sundere og virkelig lækker aftensmad, som er hurtig at lave. Det kan nemlig laves på under 30 minutter, hvilket passer godt ind i en travl hverdag. Retten er med kalkunbacon og spinat, men du kan også sagtens bytte kalkunbacon ud med almindelig bacon og spinat kan du skifte ud med grønkål. Du kan også tilføje lidt ekstra grøntsager dertil. Champignon, squash eller aubergine vil også smage skønt der i. LÆS OGSÅ: Sunde sandwichbrød Spinatpasta med kylling Vi elsker kombinationen af spinat, kylling og bacon i denne ret. Det hele bliver bundet sammen af den lækre og smagfulde sauce, som det hele bliver vendt i. Det er en rigtig mild pastaret, som plejer at falde i god jord hos de fleste – også ved de små. Samtidig giver den grønne spinatpasta simpelthen det smukkeste udtryk til retten, hvilket vi elsker! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Det er en super fed hjemme side, men et ønske til at forbedre den, en knappe hvor man selv kan bestemme hvor mange personer man skal lave til og så retter opskriften sig efter det. ???? Kun en tanke. Svar
Hej Susanne Tak for tanken og ideen, da det ville gøre det noget nemmere. Det har bestemt været i vores overvejelser. Vi håber, at det bliver aktuelt på et tidspunkt. Lige for nu, må der regnes ud 🙂 Knus og god weekend til dig! Svar