Dubai brownie Dubai brownie Opskrift til 102030405060708090100 personer Opskrift til 10 personer Forberedelsestid 40 minutterTilberedningstid 40 minutterSamlet tid 1 time og 20 minutter Del Pin Print BeskrivelseOpskrift på en lækker Dubai brownie med pistaciecreme, kadayif og chokoladeganache. En god dessertkage med chokolade.IngredienslisteBrowniebund 200 g. mørk chokolade 200 g. smør 200 g. sukker 3 tsk. vaniljesukker 0,5 knivspids salt 125 g. hvedemel 3 stk. ægLag af pistaciecreme og kadayif 200 g. pistaciecreme 50 g. ristet kadayifChokoladeganache 200 g. mørk chokolade 2 dl. piskeflødeLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTænd ovnen på 175 grader varmluft.Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Hak chokolade groft. Tag gryden af varmen, når smørret er smeltet og tilsæt chokoladen. Rør rundt, indtil det hele er en ensartet masse. Lad det køle af.Pisk æg, sukker, hvedemel, vaniljesukker og salt sammen til en luftig masse med en elpisker eller i en røremaskine.Tilsæt den afkølede blanding af smør og chokolade, imens der piskes.Fordel dejen i en springform Ø23, som er smurt med smør eller foret med bagepapir.Bag brownien i midten af ovnen i ca. 18-24 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Begynd at holde øje med den efter 18 minutter. Den skal gerne virke blød, når du trykker på den, men den må ikke virke helt flydende. Du kan også tjekke den med en tandstik. Stik den i kagen. Hvis den kommer op uden bagt dej, så er kagen klar.Tag den ud af ovnen og lad den køle af.Bland pistaciecreme med ristet kadayif. Fordel det ovenpå den afkølede brownie.Nu til sidste lag.Hak chokolade groft.Kom fløde i en gryde og varm op til lige under kogepunktet. Kom så chokoladen i. Rør rundt og lad det blive til en ensartet masse.Fordel så chokoladeganache ovenpå pistacielaget. Sæt hele kagen på køl, så den kan sætte sig. Gerne natten over.Inden servering fjernes springformen. Brug en varm kniv (en kniv skyllet i varmt vand og tørret af) til at skære kagen ud, så får du det flotteste snit. Skyl og tør kagen efter hvert stykke.Server kagen med det samme. Evt. med friske bær og en kugle is.Lås skærmOpskrift på dubai brownieHer får du opskriften på en Dubai brownie, som er lavet med inspiration i den populære Dubai chokolade. Kagen består af en browniebund, som bliver toppet med pistaciecreme og ristet kadayif og så til sidst chokoladeganache på toppen. Det er en rigtig lækker, men også tung chokoladekage. Vi ville servere en kugle is og evt. nogle friske bær til for at komplimentere den tunge kage. Er du vild med Dubai chokolade, så vil den her Dubai brownie være lige noget for dig! En god dessertkage, som du kan lave dagen før. En kage til chokolade-elskeren, som elsker sådan en tung og tæt kage.Man kan lave pistaciecremen selv eller man kan købe den færdiglavet. Ristet kadayif har vi også bare købt færdiglavet. Der er flere butikker, som er begyndt at sælge det nu og nogle dagligvarebutikker har også haft det på spot efter det er blevet så populært med Dubaichokoladen.LÆS OGSÅ: Opskrift på hjemmelavet Dubai chokolade Brownie med pistaciecreme og kadayifEn lækker og intens brownie med pistaciecreme og kadayif. Kadayif er sådan nogle sprøde flager, som smager lidt af en sprød kage eller småkage. Det smager bare godt, når det blandes med pistaciecreme til det midterste lag. Er du vild med pistacie, så vil det også være lige dig. I den her kage får man både det intense og lækre fra en brownie samt den gode smag af pistacie og det sprøde fra kadayif. Det er i sandhed en ægte chokoladebombe og bare en virkelig god dessertkage.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.