Eiskonfekt Eiskonfekt Opskrift til 5101520253035404550 stk. Opskrift til 15 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Her finder du opskrift på den klassiske Eiskonfekt lavet på kun 3 ingredienser. En juleklassiker, som hører til på konfektfadet. Ingrediensliste 100 g, mørk chokolade 100 g. lys chokolade 40 g. kokosolie Fremgangsmåde Smelt chokolade over vandbad eller i mikroovnen. Tilsæt kokosolie og rør godt rundt. Kom blandingen i en isterningform eller små chokoladeforme. Sæt på køl, så de kan sætte sig. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på Eiskonfekt Spørger man sine bedsteforældre eller forældre, så ved de helt sikkert godt hvad eiskonfekt er! Det tyske julekonfekt i små skinnende små forme. Det er en af de der ting ved julen, som man enten elsker eller bare hader. Vi kan nu godt lide det! Især hvis man laver det selv. Så kan man nemlig lave det på en god chokolade og så er det faktisk ganske lækkert. Vi kunne ikke finde de der skinnende forme i skrigfarver. I stedet har vi blot brugt en silikoneform, så man får den velkendte form alligevel. De er lavet på kun 3 ingredienser, nemlig både lys og mørk chokolade og så kokosolie. I stedet for kokosolie, så kan du også bruge smør. Det er lidt en smagssag, men vi synes de bliver super lækre med kokosolie. LÆS OGSÅ: Snebolde Tysk julekonfekt Så uanset om man kan lide det her julekonfekt eller ej, så føler vi, at det ligesom bare hører sig til julen. Sådan er det jo med julen. Der er bare nogle ting, som med årene er gået, er blevet en fast del af julen, som vi kender den. Skal det være helt gennemført, så synes vi selvfølgelig, at konfekten skal laves i de der skinnende små forme. Så hvis du kan få fat i dem, så ville det jo være helt genialt! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.