Eiskonfekt

Eiskonfekt
Opskrift til stk. Opskrift til 15 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Her finder du opskrift på den klassiske Eiskonfekt lavet på kun 3 ingredienser. En juleklassiker, som hører til på konfektfadet.

Ingrediensliste

  • 100 g, mørk chokolade
  • 100 g. lys chokolade
  • 40 g. kokosolie

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokolade over vandbad eller i mikroovnen.
  2. Tilsæt kokosolie og rør godt rundt.
  3. Kom blandingen i en isterningform eller små chokoladeforme.
  4. Sæt på køl, så de kan sætte sig.
Bedøm denne ret

Opskrift på Eiskonfekt

Spørger man sine bedsteforældre eller forældre, så ved de helt sikkert godt hvad eiskonfekt er! Det tyske julekonfekt i små skinnende små forme. Det er en af de der ting ved julen, som man enten elsker eller bare hader. Vi kan nu godt lide det! Især hvis man laver det selv. Så kan man nemlig lave det på en god chokolade og så er det faktisk ganske lækkert.

Vi kunne ikke finde de der skinnende forme i skrigfarver. I stedet har vi blot brugt en silikoneform, så man får den velkendte form alligevel. De er lavet på kun 3 ingredienser, nemlig både lys og mørk chokolade og så kokosolie. I stedet for kokosolie, så kan du også bruge smør. Det er lidt en smagssag, men vi synes de bliver super lækre med kokosolie.

LÆS OGSÅ: Snebolde

Eiskonfekt

Tysk julekonfekt

Så uanset om man kan lide det her julekonfekt eller ej, så føler vi, at det ligesom bare hører sig til julen. Sådan er det jo med julen. Der er bare nogle ting, som med årene er gået, er blevet en fast del af julen, som vi kender den.

Skal det være helt gennemført, så synes vi selvfølgelig, at konfekten skal laves i de der skinnende små forme. Så hvis du kan få fat i dem, så ville det jo være helt genialt!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar