Fastelavnsboller af wienerdej med karamel og daim Fastelavnsboller af wienerdej med karamel og daim Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 4 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med karamel, chokoladeflødeskum og Daim chokolade. En snasket fastelavnsbolle med fyld. Ingrediensliste 1 pk. bake-off fastelavnsboller 2,5 dl. piskefløde 2 spsk. bagekakao 2 spsk. flormelis 4 spsk. dulce de leche 50 g. Daim Fremgangsmåde Bag fastelavnsbollerne efter pakkens anvisning. Lad dem køle helt af. Skær dem over og tag “låget” af. Pisk piskefløde sammen med kakaopulver og flormelis med en elpisker, indtil du har en fast creme (pas på ikke at overpiske den). Kom chokoladeflødeskum i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt det ud på bunden. Kom en spiseske dulce de leche (eller anden karamel) i midten. Sæt “låget” på. Top med lidt karamel og hakket Daim på toppen. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med karamel og daim De lækreste fastelavnsboller af wienerdej med karamel og daim chokolade. En rigtig snasket fastelavnsbolle, som er fyldt godt op med chokoladeflødeskum, dulce de leche og Daim chokolade. Der er jo nærmest gået sport i den ift. fastelavnsbollesæsonen. Vi ser i hvert fald flere og flere komme med deres bud på fastelavnsbollen. Og en ting er sikkert. Mange af budene er langt fra den klassiske fastelavnsbolle, som vi kender den. Især de her wienerdejsfastelavnsboller med fyld i er virkelig populære! Sidste år gav vi også nogle forskellige bud på hvordan man nemt kunne pifte sådan en wienerbørge op. Det er i hvert fald billigere selv at give sig ud i de her lidt mere ekstravagante udgaver. Vi har blot brugt nogle bake-off wienerdejsfastelavnsboller, som blot skal bages i ovnen. Herefter er de skåret op og så er de proppet med det lækreste fyld. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores fastelavnsbolleopskrifter Fastelavnsboller med karamel I år ville vi gå en ny vej. Vi elsker dulce de leche, som man jo enten kan lave selv eller købe færdiglavet på dåse. Det er den bedste karamel, så derfor skulle den selvfølgelig bruges som fyld. Derudover har vi en chokoladeflødeskum og hakket Daim ovenpå. Resultatet er en virkelig snasket bolle. Du ved, en der er så snasket, at en er rigeligt. Men man nyder hver eneste bid, fordi den er så god! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, Man kan få det fra Hatting og Mette Munk. De sælges i stort set alle butikker her op til fastelavn 🙂 Kh Svar