Fastelavnsboller af wienerdej med karamel og daim

Fastelavnsboller af wienerdej med karamel og daim
Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

Opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med karamel, chokoladeflødeskum og Daim chokolade. En snasket fastelavnsbolle med fyld.

Ingrediensliste

  • 1 pk. bake-off fastelavnsboller
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 2 spsk. bagekakao
  • 2 spsk. flormelis
  • 4 spsk. dulce de leche
  • 50 g. Daim

Fremgangsmåde

  1. Bag fastelavnsbollerne efter pakkens anvisning.
  2. Lad dem køle helt af.
  3. Skær dem over og tag “låget” af.
  4. Pisk piskefløde sammen med kakaopulver og flormelis med en elpisker, indtil du har en fast creme (pas på ikke at overpiske den).
  5. Kom chokoladeflødeskum i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt det ud på bunden.
  6. Kom en spiseske dulce de leche (eller anden karamel) i midten.
  7. Sæt “låget” på.
  8. Top med lidt karamel og hakket Daim på toppen.
  9. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med karamel og daim

De lækreste fastelavnsboller af wienerdej med karamel og daim chokolade. En rigtig snasket fastelavnsbolle, som er fyldt godt op med chokoladeflødeskum, dulce de leche og Daim chokolade. Der er jo nærmest gået sport i den ift. fastelavnsbollesæsonen. Vi ser i hvert fald flere og flere komme med deres bud på fastelavnsbollen. Og en ting er sikkert. Mange af budene er langt fra den klassiske fastelavnsbolle, som vi kender den. Især de her wienerdejsfastelavnsboller med fyld i er virkelig populære!

Sidste år gav vi også nogle forskellige bud på hvordan man nemt kunne pifte sådan en wienerbørge op. Det er i hvert fald billigere selv at give sig ud i de her lidt mere ekstravagante udgaver. Vi har blot brugt nogle bake-off wienerdejsfastelavnsboller, som blot skal bages i ovnen. Herefter er de skåret op og så er de proppet med det lækreste fyld.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores fastelavnsbolleopskrifter

Fastelavnsboller af wienerdej med karamel og daim

Fastelavnsboller med karamel

I år ville vi gå en ny vej. Vi elsker dulce de leche, som man jo enten kan lave selv eller købe færdiglavet på dåse. Det er den bedste karamel, så derfor skulle den selvfølgelig bruges som fyld. Derudover har vi en chokoladeflødeskum og hakket Daim ovenpå. Resultatet er en virkelig snasket bolle. Du ved, en der er så snasket, at en er rigeligt. Men man nyder hver eneste bid, fordi den er så god!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar