Filur drink

Filur drink
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på Filur drink. En nem og lækker drink med vodka, appelsinjuice, rød sodavand og selvfølgelig en filur is.

Ingrediensliste

  • 2 håndfulde isterninger
  • 6 cl. vodka
  • 8 cl. appelsinjuice
  • 2 dl. rød sodavand
  • 2 stk. filur is
  • evt. mynte

Fremgangsmåde

  1. Kom isterninger op i to glas.
  2. Kom vodka, appelsinjuice og rød sodavand i glassene. Rør rundt med en ske. Juster evt. til med mere sodavand, alt efter hvor stærk du vil have den.
  3. Kom en filuris i hver drink. Pynt evt. med frisk mynte og en skive af appelsin på kanten.
  4. Lad gerne isen smelte en smule, inden servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på filur drink

En filur drink er sådan en drink, som altid falder i god jord hos gæster. De fleste synes det er så lækkert med drinken, hvor der også lige er en lille filuris i. Selve drinken består af vodka, appelsinjuice og rød sodavand. Og så toppes den lige af med en is, som kommes ned i drinken. Isen fungerer lidt som en isterning og samtidig giver den også smag til drinken. Det er bare sådan en rigtig sommerdrink, som bare smager så godt! Samtidig er den virkelig nem at lave, hvilket også er et kæmpe plus.

Man kan selvfølgelig altid selv vælge hvor meget man gør du af drinken. Vi har også lige pyntet dem med en skive appelsin på kanten og lidt frisk mynte oveni. Når vi laver drinks, så har vi ofte købt ind til lidt forskelligt og så er det bare altid hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af pynten. Det er i hvert fald som om, at ens gæster lige bliver lidt ekstra begejstrede over drinken. Selvfølgelig alt efter hvor fulde de er blevet inden.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på drinks

Filur drink

Filurdrink med is

Hele drinken har taget inspiration fra filur-isen. Det er på ingen måde os, som har opfundet den. Det var sådan set en af de første drinks, som vi lavede, da vi begyndte at lave drinks. Som sagt, så er den super nem og så er den også meget mild i smagen. Vi oplever i hvert fald, at det er sådan en, som alle kan lide. Og så passer den bare til en sommeraften, hvor man gerne vil have noget godt at slutte aftenen af på.

Det er lidt forskelligt om folk lader isen være i drinken eller om man lige spiser den undervejs. Uanset hvad ens taktik er, så er det altså bare en god sommerdrink med sodavandsis, som er forfriskende i smagen.

Filur drink

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar