Oreo milkshake

Opskrift på Oreo milkshake
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på hjemmelavet Oreo milkshake. En cremet og lækker milkshake med Oreokiks, chokolade og chokoladesauce.

Ingrediensliste

 • 200 g. vaniljeis
 • 4 dl. mælk
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • 2 spsk. bagekakao
 • 20 g. chokoladesauce
 • 100 g. Oreo
 • 2 dl. piskefløde

Fremgangsmåde

 1. Blend vaniljeis, mælk, vaniljesukker, Oreo og bagekakao til en cremet milkshake.
 2. Kom chokoladesauce op ad kanterne af et glas. Hæld milkshaken i.
 3. Pisk fløde til flødeskum.
 4. Top med flødeskum, chokoladesauce og evt. knust Oreo på toppen.
Bedøm denne ret

Opskrift på Oreo milkshake

Her får du en super nem og hurtig opskrift på hjemmelavet Oreo milkshake. En lækker og cremet milkshake med chokolade og Oreokiks, som er perfekt at nyde på en varm sommerdag. Det er så nemt at lave en hjemmelavet milkshake og det er én af de lækreste ting at nyde i varmen udover iskaffe. Generelt så har vi kun lyst til kolde drikkevarer og is, når den danske sommer endelig rammer. Derfor er milkshake helt genialt, da den ligesom kombinerer begge ting.

Den her shake er lavet med is, mælk, vaniljesukker, kakao og Oreokiks. Det er den lækreste kombination, som giver dig en tyk og cremet milkshake.

LÆS OGSÅ: Iskaffe

Opskrift på Oreo milkshake

Milkshake med Oreo

Det er i princippet bare en chokolademilkshake, som vi har gjort lidt ekstra luksuriøs med Oreokiks. Vi elsker Oreo! Det smager så lækkert i is, i kager og generelt bare søde sager. Der er bare noget over den mørke kiks, som gør, at den adskiller sig fra andre chokoladekiks. Prøv at lave denne milkshake med Oreo. Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar