Fiskefilet i airfryer

Fiskefilet i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på paneret fiskefilet i airfryer. En klassisk paneret fisk, som smager skønt på en rugbrød med remoulade.

Ingrediensliste

  • 225 g. rødspættefilet
  • 1 dl. hvedemel
  • 50 g. pankorasp
  • salt/peber
  • 1 stk. æg
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Tag tre skåle frem. I den ene kommes hvedemel i, den anden piskes æg sammen og i den tredje skål blandes rasp med rigeligt salt og peber.
  2. Vend fileterne i hvedemel, så i æg og derefter i rasp.
  3. Læg filetterne på risten i airfryeren og spray med rigeligt olie.
  4. Steg filetterne ved 190 grader i 7-8 minutter på hver side eller indtil de er gyldne.
  5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på fiskefilet i airfryer

Man kan nemt lave en sprød, paneret fiskefilet i airfryer. Her har vi paneret friske rødspættefileter og stegt dem i airfryer. Når de laves på denne måde, så kan man undgå at skulle bruge så meget fedtstof, som når de steges på pande. Du får stadig en sprød og lækker fisk, blot med mindre fedtstof. Der er intet som en paneret fiskefilet på en rugbrødsmad med remoulade og citron. Vi henter stort set altid friske rødspættefileter hos den lokale fiskebil, når den kommer en gang om ugen. Så får vi ofte fisken i weekenden og bruger dem til at lave en lidt mere luksuriøs frokost. Ellers kan det også anbefales at lave hjemmelavet stjerneskud til aftensmad ud af sådan en omgang fiskefilet i airfryer.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter til airfryer her

Fiskefilet i airfryer

Paneret fisk i airfryer

Som sagt, så er det geniale ved at lave paneret fisk i airfryer, at du kan undgå at skulle bruge så meget fedtstof. Desuden panerer vi i pankorasp, som giver en ekstra sprød overflade sammenlignet med alm. rasp, som vi kender det. Vi kender flere og flere, som begynder at vælge pankorasp i stedet. Pankoraspen består nemlig af lidt større flager, som giver det sprødeste resultat.

Man kan også lave frosne, færdiglavede fiskefileter i airfryer. Her skal de have omkring 180-190 grader i ca. 10-15 minutter. Det er den helt nemme måde og de bliver altså også rigtig gode i airfryer.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar