Fladbrød med hytteost og serrano Fladbrød med hytteost og serrano Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Ingrediensliste Fladbrød med hytteost 250 g. økologisk hytteost 2 stk. æg salt/peber 1 tsk. chiliflager Fyld 60 g. serranoskinke 30 g. rucola 2 spsk. grøn pesto 30 g. soltørrede tomater 50 g. økologisk hvid ost i saltlage Fremgangsmåde Fladbrød med hytteost Blend hytteost, æg og salt/peber sammen til en ensartet masse. Beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel massen ud på bagepapiret og fordel det ud, så det fylder hele pladen. Drys med lidt tørrede chiliflager (kan udelades). Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 15-20 minutter. Tag ud og lad køle af. Skær ud i ønskede stykker. Smør med pesto. Fordel rucola, skiver af serrano, smuldret hvid ost i saltlage (vi brugte feta) og soltørrede tomater. Rul sammen og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Mejeriforeningen Opskrift på fladbrød med hytteost og serrano Vi er hoppet med på den virale trend med fladbrød med hytteost og har fyldt vores udgave med serrano, grøn pesto, soltørrede tomater og rucola. De her fladbrød er simpelthen så lækre og de kan jo fyldes med præcis det, som man har lyst til. De er lavet af økologisk hytteost, som blendes med æg og krydres med lidt salt, peber og chiliflager. De er super nemme at lave og så mætter de godt pga. den økologiske hytteost, som har et højt indhold af protein. Så det er altså et super valg til enten frokost eller aftensmad. Og lige præcis den økologiske hytteost vil vi gerne slå et slag for. Den smager jo ligeså godt som alle andre slags hytteoste, så det giver jo god mening at vælge den økologiske udgave. Økologisk ost kan nemlig nemt være omdrejningspunktet for en ret, præcis som den er i denne. Vi bruger også økologisk hytteost til vores avocadomad med hytteostblanding. LÆS OGSÅ: Butterdejstærte med ost og asparges Hytteostfladbrød med fyld De her hytteostfladbrød med fyld er hurtigt blevet en favorit. De er nemme at lave og så mætter de godt. De smager også godt med andet fyld i. Det kunne være med skinke, en økologisk fast gul ost og en sennepsdressing. Det kunne også være med kylling, økologisk cheddar og salsa for en lidt mexicansk-inspireret udgave. Hytteostfladbrødene kan i hvert fald laves i mange forskellige varianter, da selve hytteostfladbrødet er en god base for forskelligt fyld. De kan desuden spises både kolde og lune, så det er også genialt til madpakken. Især hvis du er blevet træt af rugbrødsmadderne eller trænger til at lave noget nyt. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.