Her finder du nemme ideer og opskrifter på hurtig aftensmad på 20 til 30 minutter. Det er nemme og lækre retter, hvor der er brugt få ingredienser og hvor forberedelsestiden er kort.

Hurtig aftensmad

Hvis du mangler hurtig aftensmad, så er du kommet til det rette sted! Her har vi samlet nogle nemme og hurtige opskrifter og ideer til aftensmad, som er lette og hurtige at lave. Vi kender selv det med en travl hverdag, hvor der ikke er tid til at stå i køkkenet i mere end 20-30 minutter for at bikse noget aftensmad sammen. Men man behøves på ingen måde at gå på kompromis med smagen eller god mad, bare fordi man har travlt. Vi håber, at du kan finde inspiration i disse nemme og børnevenlige retter, hvor det er tidsfaktoren, som der er taget højde for.

Hurtig aftensmad med børn

Især med børn bliver aftensmaden ofte til en hurtig omgang. Nu har vi begge børn og vi har selv de dage, hvor tiden løber og man pludselig bare skal have noget aftensmad klar. Vi har derfor udviklet nogle opskrifter, som passer til disse dage. Nem og hurtig aftensmad med børn, hvor du stadig får sneget lidt grønt ind. Det er altså muligt og det beviser disse retter. Du kan også gøre livet nemmere ved at have forberedt kylling osv., som er skåret ud i tern og skiver og frosset ned. På den måde kan man bare tage en pose kylling op om morgenen og så slipper du for at bruge tid på at skære det om aftenen. Man skal ikke underkende hvor meget tid man egentlig bruger på at skære og rense kød og skifte skærebræt.

Hurtig aftensmad i ovn

Mange aftensmadsretter kan laves hurtigt i ovn. Vend nogle forskellige elementer sammen og sæt det i ovnen og lad det passe sig selv. Nogle af vores go-to retter, når det skal være hurtigt er tortillapizza eller pitapizza, en omgang paneret torskerogn, æggekage eller en lynhurtig pastaret.

Vi sørger altid for at have lidt basisvarer på lager som tun, torskerogn osv., som man hurtigt kan lave en ret ud af. På den måde er man altid forberedt til de dage, hvor tiden pludselig er knap. Det er nemlig ikke altid til at forudsige de dage. Men ved at forberede sig på dem, så gør det altså hverdagen en tand nemmere.

Aftensmadsideer som er hurtige

Vi har samlet alle vores bedste aftensmadsideer, som er hurtige og ligetil. Det er retter, som ikke kræver mange ingredienser og som ikke tager lang tid at forberede og anrette. Sådan nogle retter er guld værd i en travl hverdag, hvor man gerne vil undgå at skulle købe takeaway. Ved at have sådan nogle retter på hånden, så sparer man også penge på madbudgettet. I hvert fald, hvis det andet alternativ er at købe mad udefra.

Mad på 20 minutter

Det er retter og mad, som kan laves på 20 til 30 minutter. Sådan nogle retter kan vi alle bruge. Måske du bare ikke kan lide at lave mad og gerne vil have aftensmaden hurtigt overstået. Så er disse retter altså også til dig. Vi håber, at de kan gøre hverdagen en smule nemmere og mere overskuelig for dig.

Hvad kan jeg lave hurtigt til aftensmad?

Æggekage, pitapizza, tortillapizza, paneret torskerogn, tunsalat og hurtige pastaretter.

Hvordan kan jeg forberede hurtig aftensmad?

Sørg for at have et godt basislager af tun, torskerogn, æg osv. På den måde kan man hurtigt bikse en ret sammen, som ikke kræver mange ingredienser eller lang tid.