French toast til baby

Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

7 minutter

Beskrivelse

Opskrift på French toast til baby lavet med franskbrød, æg og banan. En nem og hurtig morgenmad eller eftermiddagssnack.

Ingrediensliste

 • 0,5 stk. banan
 • 1 stk. æg
 • stødt kanel
 • 2 skiver franskbrød
 • 2 spsk. smør

Fremgangsmåde

 1. Mos banan (brug en banan, som er godt moden).
 2. Rør den sammen med æg og lidt ægte kanel.
 3. Skær kanterne af brødet. Skær evt. ud i mindre trekanter.
 4. Varm en pande op med smør.
 5. Vend brødskiverne i æggeblandingen og kom dem herefter på panden.
 6. Steg dem i ca. 30 sek. på hver side.
 7. Anret på en tallerken. Kom evt. lidt frisk frugt skåret ud i små stykker på tallerkenen også.
 8. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på french toast til baby

Her får du opskriften på en nem og hurtig omgang French toast til baby. Babymad kan være en jungle og vi oplever, at mange mangler inspiration til hvad man kan lave af babymad. Nu har vi begge fået barn og vi må også indrømme, at vi selv stod i samme situation. Derfor har vi taget udfordringen op og vil gerne inspirere til hvad man kan servere til sit barn. Helt fra det tidlige stadie, hvor de starter på fast føde og også til når de bliver lidt ældre.

Sådan en omgang French toast er genial. Det er nemt at lave, kræver få ingredienser og så smager det skønt. Man vender blot brød i æg, som vi har pisket sammen med most banan og lidt ægte kanel. Kom lidt frisk frugt ved siden af og så har du en nem omgang morgenmad eller eftermiddagssnack.

LÆS OGSÅ: Se alle vores babymad-opskrifter her

French toast til baby

Babyvenlige arme riddere

Vi har her brugt noget groft franskbrød, hvor vi har skåret kanterne af. Du kan også bruge bondebrød en halv bolle eller hvad du ellers lige har. Vi skærer kanterne af franskbrødet for at gøre det nemmere at spise. Men hvis dit barn intet problem har med kanterne, så kan du også lade dem blive på.

Normalvis laver man French toast eller arme riddere med en blanding af æg, mælk og sukker. I stedet for sukkeret, så har vi most banan og det fungerer dermed som sødmen. Brug derfor gerne en banan, som er godt moden og ikke en, som er alt for grøn. Så får du det bedste resultat.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar