Frosne pommes frites i airfryer

Frosne pommes frites i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem guide til frosne pommes frites i airfryer for et sprødt og lækkert resultat. Brug minimal fedtstof og få de bedste pomfritter.

Ingrediensliste

  • 500 g. frosne pommes frites
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Hæld pommes frites i airfryeren og spray med olie. Drys godt med salt.
  2. Bages ved 200 grader i 20 minutter. Ryst kurven undervejs for det bedste resultat.
Bedøm denne ret

Opskrift på frosne pommes frites i airfryer

Noget af det, som de fleste laver er frosne pommes frites i airfryer. Det er nemlig så nemt og du får de sprødeste og lækreste fritter med en del mindre fedtstof, end hvis de frituresteges. Mange folk går i den tro, at en airfryer er en slags sundere friture. Det er det på en måde også, men den kan jo så meget mere end det. Men jo, den kan også bruges som et alternativ til en friture. Vi laver altid pommes frites i airfryer, hvis vi skal have det som tilbehør. De bliver en del bedre end hvis man laver dem i ovnen. Det er nemlig muligt stadig at lave dem sprøde og lækre, når man bruger airfryer.

Det vigtigste, man skal huske, når man laver de frosne pomfritter i airfryer er blot, at man ikke overfylder kurven. Så kan det nemlig godt blive svært at få dem alle sprøde. Så fyld blot bunden og spray også gerne med en olie. Man kan få sprayolie i de fleste butikker og det er så smart, da man bruger mindst mulig olie og stadig får et godt resultat.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Frosne pommes frites i airfryer

Frosne pomfritter i airfryer

De frosne pomfritter i airfryer er godt som tilbehør til aftensmaden. Når vi får hjemmelavede burgere, så får vi stort set altid pommes frites til. Og vi laver dem altid i airfryer, da det er så nemt og resultatet bliver så godt. Så hvis du har erhvervet dig en airfryer, så kan vi kun anbefale at lave de frosne pomfritter deri. Den er også god til at lave hjemmelavede pommes frites i, hvis du vil begive dig ud i det.

Frosne pommes frites i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar