Frossen ‘bag selv’ leverpostej i airfryer

Frossen 'bag selv' leverpostej i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

1 time og 20 minutter

Samlet tid

1 time og 25 minutter

Beskrivelse

Lav nemt en frossen bag selv leverpostej i airfryer. Der er intet som en varm leverpostej til frokost eller brunch.

Ingrediensliste

  • vand
  • 250 g. frossen leverpostej

Fremgangsmåde

  1. Kom vand i airfryerkurven og læg den frosne leverpostej i vandet. Vandet skal fylde cirka halvdelen af leverpostejsbakken, så det bliver bagt i vandbad.
  2. Bages ved 165 grader i 80 minutter.

 

Bedøm denne ret

Opskrift på frossen ‘bag selv’ leverpostej i airfryer

Her får du en nem guide til hvordan du tilbereder en frossen ‘bag selv’ leverpostej i airfryer. I de fleste supermarkeder kan man på frost finde de her ‘bag selv’ leverposteje, som man blot skal bage derhjemme. Resultatet er en varm og lækker leverpostej, som du kan servere på brunchbordet eller frokostbordet. Der er intet som varm levepostej og det har altid været i høj kurs hos os. Vi har mange gange lavet de her bag selv udgaver. Dog i en almindelig ovn. Men efter at have fået airfryer, så laver vi dem altid deri. Bakken sættes direkte ned i airfryerkurven og så kommes der vand rundt om, så der bliver skabt et vandbad. Så en tur i airfryeren og voila, så har du hjemmebagt leverpostej. Så slipper man for at tænde en hel ovn for at lave en lille leverpostej. Det kan nemlig virke så forkert og helt fjollet at skulle tænde en hel ovn for at bage så lille en leverpostej, som jo intet fylder inde i ovnen.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Frossen 'bag selv' leverpostej i airfryer

Hjemmebagt leverpostej i airfryer

Du kan også tilberede flere ad gangen, hvis du skal servere varm leverpostej for en masse gæster. Det er altså bare så smart og så kan man bruge ovnen til andre ting. Eksempelvis at bage boller, hvis man skal have gæster. Det er blot endnu en grund til at du skal anskaffe dig en airfryer, hvis du endnu ikke har en.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar