Fyldt mørbrad med champignon og flødeost

Fyldt mørbrad med champignon og flødeost
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på fyldt mørbrad med champignon og flødeost. En fyldt svinemørbrad, som er svøbt i bacon.

Ingrediensliste

  • 500 g. svinemørbrad
  • 100 g. champignon
  • 2 fed hvidløg
  • 150 g. flødeost med krydderurter
  • 0,5 bundt frisk persille
  • salt/peber
  • 100 g. bacon i skiver

Fremgangsmåde

  1. Hak hvidløg og champignon fint.
  2. Opvarm en pande med olie og steg det af, så væsken trækkes ud af svampene. Hæld evt. væske fra.
  3. Lad det køle af.
  4. Puds mørbraden og skær en dyb revne langs midten.
  5. Vend den afkølede svampeblanding med flødeost, salt og peber. Hak persille og tilsæt det.
  6. Kom fyldet i mørbraden og rul bacon rundt om.
  7. Du kan tilberede den i enten airfryer eller ovn. I airfryeren skal de have 25 minutter ved 180 grader. I ovnen skal den have 20-25 minutter ved 200 grader varmluft.
Bedøm denne ret

Opskrift på fyldt mørbrad med champignon og flødeost

Her får du en lækker og nem opskrift på fyldt mørbrad med champignon og flødeost. Champignon steges af sammen med hvidløg og så blandes det med flødeost med krydderurter samt frisk persille. Det fyldes i en revne i mørbraden og så svøbes den i bacon. Det hele bages i ovnen og så har du altså alletiders fyldt svinemørbrad! Det er så nemt til aftensmad, hvad enten det er hverdagsmad eller til weekenden. Server evt. med nogle bagte kartofler og en lækker salat til. Så har du den bedste menu.

Vi er vilde med den her udgave med stegte champignoner i. De giver god fylde og saftighed til fyldet. Det er vigtigt, at man lige steger dem af først, så man får trukket noget af væsken ud af dem, så de ikke afgiver det, når det bliver bagt.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på fyldt svinemørbrad her

Fyldt mørbrad med champignon og flødeost

Fyldt mørbrad med bacon og champignon i ovn

Vi laver ofte fyldt mørbrad, hvis vi står med en svinemørbrad. Og den her udgave af fyldt mørbrad med bacon og champignon i ovn bliver helt sikkert en ny favorit. Den er også genial at lave, hvis man lige har en rest champignon tilbage fra ugen, da det jo er ganske lidt, som skal bruges i den her opskrift. Vi har desuden valgt en flødeost med krydderurter, men her kan du altså nemt vælge den, som du bedst kan lide eller hvis du har en rest. Vi har også lavet med pikant flødeost og den med hvidløg, og det smager altså også dejligt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar