Gulerødder i airfryer

Gulerødder i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på bagte gulerødder i airfyer med feta, akaciehonning og persille. Lav det bedste tilbehør med gulerødder.

Ingrediensliste

  • 250 g. gulerod
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt/peber
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 50 g. PUCK fetaost
  • 0,10 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Skyl og rens gulerødderne. Hvis de er meget tykke skæres de i kvarte.
  2. Læg dem i airfryeren og spray med olivenolie. Drys med salt og peber.
  3. Bag dem i 20 minutter ved 190 grader. Ryst kurven et par gange undervejs.
  4. Anret gulerødderne på en tallerken og kom akaciehonning, knustfeta og friskhakket persille på.
Bedøm denne ret

Opskrift på gulerødder i airfryer

Lav nemt og hurtigt de lækreste gulerødder i airfryer. Bagte gulerødder, som toppes med akaciehonning, feta og frisk persille. Det er sådan en god kombination og så er det det bedste tilbehør. Hvis du trænger til at servere andet end bagte kartofler til aftensmaden, så kan vi varmt anbefale de her gulerødder i airfryer. Anderledes tilbehør, som smager skønt og som kræver få ingredienser. Måske du tænker, at det lyder lidt skørt med honningen, men det smager SÅ godt i kombination med de saltede, bagte gulerødder og en god cremet fetaost. Hvis du ikke er til honningen, så udelader du det selvfølgelig bare. Men prøv det lige af, inden du afskriver det helt.

Det er sådan noget tilbehør, som kan serveres året rundt. Vi tager dog os selv i at lave det ekstra meget, når udvalget af sæsongrønt ikke er så stort i forhold til friske grøntsager. Så i stedet for at lave en lidt halvkedelig salat, så er det altså genialt at tænke i rodfrugter som gulerødder.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på grøntsager i airfryer her

Gulerødder i airfryer

Bagte gulerødder med feta og honning

De her bagte gulerødder med feta og honning smager guddommeligt. Generelt er det bare så godt at bage eksempelvis gulerødder. Vi har også en god opskrift på honningbagte gulerødder i en salat med perlespelt og hasselnødder. Det giver gulerødderne en helt anden konsistens og smag, når de bages og bliver lige lidt mere spændende, end når de bare er rå.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar