Hakkebøffer i airfryer

Hakkebøffer i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på lækre hakkebøffer i airfryer. Det er nemt at tilberede dine bøffer af hakket oksekød i airfryer. Server til aftensmad.

Ingrediensliste

  • 600 g. hakket oksekød
  • salt/peber
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Form farsen til bøffer.
  2. Drys med salt og peber eller lav en peberkant, som vi har gjort. Drys med rigeligt peber på en tallerken og rul siderne af bøfferne i peberet.
  3. Forvarm airfryeren i 5 minutter ved 200 grader.
  4. Læg bøfferne i airfryeren, spray med olie og giv dem 10 minutter ved 180 grader.
Bedøm denne ret

Opskrift på hakkebøffer i airfryer

Det er så nemt at lave hakkebøffer i airfryer. Selvom de ikke får den helt samme stegeskorpe, så bliver de super saftige. Samtidig kan du undgå at bruge ligeså meget fedtstof, som hvis man steger på pande. Og man slipper for griseriet, som det kan være at stege på en pande, hvor fedtstof sprutter udover det hele. Så vi er helt klart fan af at lave hakkebøfferne i airfryer.

Man kan servere hakkebøfferne på den traditionelle måde med kartofler, bearnaise og ærter. Det smager godt, er nemt at lave og kræver ikke mange ingredienser. Ellers kan man også lave dem med en omgang bagte rodfrugter og en hjemmelavet tzatziki. Måske lidt utraditionelt, men sådan elsker vi også at få dem. En sundere omgang, hvis man kan sige det.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Hakkebøffer i airfryer

Bøffer af hakket oksekød i airfryer

At lave bøffer af hakket oksekød i airfryer er en nem måde at bruge hakket oksekød på. Vi former bøfferne og så kan vi godt lide at vende selve kanten i peber. Det kunne være pebermix, som har en lidt mere nuanceret smag af peber. Det kan også gøre lidt op for den manglende stegeskorpe på bøfferne. Omvendt når man laver dem i airfryer, så er der ikke lige så stor chance for, at de bliver tørre. Vi oplever i hvert fald, at de bliver mere saftige sådan her, da man netop ikke steger alt livet ud af dem. Så vi kan kun anbefale at give det et skud, hvis du har en airfryer.

Hakkebøffer i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar