Havregrynspandekager til baby

babymad opskrifter
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på havregrynspandekager til baby på kun 3 ingredienser. Mættende og bløde pandekager, som baby selv kan sidde med.

Ingrediensliste

  • 1 stk. æg
  • 50 g. havregryn
  • 1 dl. havremælk

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en skål. Lad dem stå og trække i 10 minutter.
  2. Blend herefter det hele sammen i en blender eller med en stavblender. Hvis dejen er for tyk, så tilsæt lidt ekstra mælk.
  3. Varm en pande op ved middel varme. Smør panden med smør eller olie.
  4. Lav små pandekager med en spiseske. Vi kan have ca. 3 på panden ad gangen.
  5. Bag pandekagerne. i ca. 30-60 sekunder eller til de er gyldne.
  6. Vend dem med en paletkniv og bag dem på den anden side.
  7. Tilsæt lidt smør til panden igen og fortsæt sådan med den resterende dej.
Bedøm denne ret

Opskrift på havregrynspandekager til baby

Her får du en nem opskrift på havregrynspandekager til din baby. De her nemme pandekager består af kun 3 ingredienser. Jeg (Amanda) har jo en lille dreng på 8 måneder, som efterhånden har været i gang med fast føde i et par måneder nu. De her pandekager elsker han, da han selv kan sidde med dem. Vi kører en blanding af mos/grød og BLW, hvilket fungerer så godt. De her pandekager består af havregryn, æg og havremælk. Hvis du ikke har havremælk, så kan du også bruge rismælk, mandelmælk eller hvad du ellers lige har. Du kan også tilføje kanel (vær opmærksom på, at det skal være ‘rigtig’ kanel), vaniljepulver eller lidt kardemomme til dejen.

Det er en god grundopskrift på nogle nemme pandekager til din baby, som vi i hvert fald har lavet rigtig mange gange. Jeg plejer at lave en stor portion i starten af ugen, som vi så har i en lufttæt beholder i køleskabet. Så er det nemt at give ham sådan et par stykker som en lille snack, hvis han skulle blive sulten. Det er ligeledes nemt at have dem med på farten.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores babyopskrifter

Havregrynspandekager til baby

Havregrynspandekager til morgenmad

Hvis jeg serverer dem til morgenmad, så serverer jeg gerne et par stykker og har et par stykker som back up (der plejer jo altid at ryge en del på gulvet også). Sammen med det skærer jeg noget banan og evt. noget gnavegrønt i form af agurk, tomatbåde eller peberfrugt. Jeg forsøger så vidt muligt altid at lade ham sidde med nogle grøntsagsstænger, da han elsker det. Han er desuden ved at få tænder, så de er også dejlige for hans gummer. Da vi har kørt en kombination af grød/mos og BLW, så har vi også nogle gange suppleret op med grød, hvis jeg ikke føler, at han har spist nok. Han er dog blevet meget bedre til at spise, så det bliver i mindre grad nødvendigt.

Havregrynspandekager til baby

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar