Havreris med bagt peberfrugt og kylling × Havreris med bagt peberfrugt og kylling Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 30 minutterSamlet tid 40 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem og lækker opskrift på havreris med bagt peberfrugt og kylling. En sund og mættende hverdagsret med kylling og havreris.IngredienslisteHavreris med bagt peberfrugt 120 g. Havreris fra Valsemøllen 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 2 stk. rød peberfrugt 3 fed hvidløg salt/peber 0,3 bundt frisk persille 0,5 stk. granatæbleKylling med serrano 400 g. kyllingebryst 60 g. serranoskinkeKrydderurtedressing 200 g. creme fraiche 0,5 fed hvidløg 1 tsk. citronsaft 0,3 bundt frisk persille salt/peberLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTænd ovn på 200 grader varmluft.Sæt en gryde over med vand og kog havreris som anvist på pakken.Rengør kyllingebryst. Svøb serranoskinke omkring kyllingebryst og kom på en bradepande med bagepapir.Skyl og skær rød peberfrugt i tern.Skær hvidløg i skiver.Fordel peberfrugt og hvidløg rundt om kyllingen.Hæld lidt olie over det hele og krydr med salt og peber.Sæt i ovnen og bag i ca. 25 minutter.Imens pilles granatæblekerner ud og persille hakkes fint.Nu til dressingen. Hak persille og bland sammen med creme fraiche, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.Tag fadet ud. Bland nu bagt hvidløg og peberfrugt sammen med havreris og finthakket persille.Anret havreris sammen med kyllingebryst, dressing og top med granatæblekerner.Lås skærmReklame: Opskriften er lavet i samarbejde med ValsemøllenOpskrift på havreris med bagt peberfrugt og kyllingEn omgang havreris med bagt peberfrugt og kylling serveret med en hjemmelavet krydderurtedressing. Det her er nok hvad man kalder en klassisk Mummum-ret! Vi spiser nemlig noget ala det her ofte. Vi elsker at lave salater, som tager udgangspunkt i sådan noget som havreris, da det giver en god bund og mæthedsfornemmelse. Her har vi lavet havreris med bagt peberfrugt, hvidløg og så med kylling til. Vi glæder os allerede til de lidt koldere tider, hvor vi også vil lave en lignende salat med bagte rodfrugter i stedet.Mad som dette er bare nem hverdagsmad som samtidig også er sundt. Det behøves ikke at være så kompliceret og sådan en ret, hvor man kan komme alle tingene på én bradepande i ovnen – det er altså bare genialt! Det er mad, som passer perfekt ind i den travle hverdag. Havrerisene fra Vaselmøllen er gode som tilbehør til de klassiske retter, hvor man ellers serverer ris eller pasta til. Men de er altså også geniale i salater, hvor de giver fylde. Havreris er en kilde til protein og er rige på fibre. De består desuden af dansk økologisk kvalitetshavre.LÆS OGSÅ: Sandwich med serrano og pesto Salat med bagt peberfrugt og hvidløgVi elsker en salat med bagt peberfrugt og hvidløg. Når hvidløg og peberfrugt bages, så giver det en helt anden smag, som både har noget syrlighed, men også sødme over sig. Det passer vildt godt til de kogte havreris, som giver en god bund. Gider man ikke lave en dressing til, så kunne man også vende det hele i en grøn eller rød pesto. Det er kun fantasien, som sætter grænser i en salat som denne.Vi har desuden valgt at servere det med kylling svøbt i serranoskinke. Det er nemlig smart, at det kan blive tilberedt samtidig med de bagte peberfrugter og hvidløg. Så slår man to fluer med et smæk og skal samtidig ikke have gang i en pande eller lignende for at lave kødet. Vi håber, at du har lyst til at prøve den her lækre og nemme hverdagsret med havreris. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.