Tilmeld nyhedsbrev

Hjemmelavet hummus

Hjemmelavet hummus

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter.

Beskrivelse

En nem og hurtig opskrift på hjemmelavet hummus lavet på kikærter og hvidløg blandt andet. Den er skøn som en sund dip eller som spread i sandwich eller burger. Den kan holde sig på køl i ca. en uge, hvis den er pakket i en lufttæt beholder.

Ingrediensliste

  • 1 ds. kikærter
  • 3 fed hvidløg
  • 5 tsk. citronsaft
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. chiliflager
  • Salt/peber
  • 1/2 bundt friske koriander

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne med en stavblender.

Bedøm denne ret

Nem opskrift på en hjemmelavet hummus. Vi elsker hummus i sandwich eller som dip. Det bedste er gulerødder og agurker skåret i stænger og så med en god skål hummus til. Det er nemlig den perfekte sunde dressing med en dejlig smag af hvidløg.

I dag sælger nærmest alle butikker en eller anden form for hummus og man kan da blive fristet til at købe en færdiglavet. Men det er altså lige så nemt og meget billigere at lave sin egen. Det kræver blot en god blender, foodprocessor, stavblender eller minihakker, så er du godt på vej.

Når man laver den selv, så kan man også selv styre smagsnuancerne og man kan tilføje mere hvidløg, hvis man godt kan lide smagen af det.

Skriv en kommentar