Hjemmelavet hummus Hjemmelavet hummus Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 15 minutter. Del Pin Print Beskrivelse En nem og hurtig opskrift på hjemmelavet hummus lavet på kikærter og hvidløg blandt andet. Den er skøn som en sund dip eller som spread i sandwich eller burger. Den kan holde sig på køl i ca. en uge, hvis den er pakket i en lufttæt beholder. Ingrediensliste 400 g. kikærter på dåse 3 fed hvidløg 5 tsk. citronsaft 1 tsk. stødt spidskommen 0,5 tsk. chiliflager salt/peber 0,5 bundt frisk koriander Fremgangsmåde Dræn kikærter og skyl dem i koldt vand. Placer alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender. Du kan også bruge en stavblender. Blend det hele godt sammen og smag til med salt/peber og evt. citronsaft alt efter hvor syrlig du vil have den. Bedøm denne ret Opskrift på hjemmelavet hummus Nem opskrift på en hjemmelavet hummus. Vi elsker hummus i sandwich eller som dip. Det bedste er gulerødder og agurker skåret i stænger og så med en god skål hummus til. Det er nemlig den perfekte sunde dressing med en dejlig smag af hvidløg. I dag sælger nærmest alle butikker en eller anden form for hummus og man kan da blive fristet til at købe en færdiglavet. Men det er altså lige så nemt og meget billigere at lave sin egen. Det kræver blot en god blender, foodprocessor, stavblender eller minihakker, så er du godt på vej. Hummus på kikærter Vi laver vores hjemmelavet humus på kikærter fra dåse. Samtidig kan du også selv styre smagsnuancerne og man kan tilføje mere hvidløg, hvis man godt kan lide smagen af det. Elsker du dip og dyppelse? Så bør du gå op opdagelse i vores opskrifter på disse lige her. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.