Hjemmelavet hvidløgssmør

hvidløgssmør
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på hjemmelavet hvidløgssmør. Perfekt som tilbehør til en god bøf eller i en bagt kartoffel. Hvidløgssmør kan bruges til mange ting.

Ingrediensliste

  • 0,5 bundt frisk persille
  • 3 dl. piskefløde
  • salt
  • 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Pres hvidløg og hak persille fint.
  2. Pisk fløden i cirka 7 minutter eller indtil fløden skiller til smør og valle. Hæld vallen fra.
  3. Bland nu smørret med hvidløg, salt og finthakket persille.
Bedøm denne ret

Opskrift på hjemmelavet hvidløgssmør

Måske du har en rest fløde, som du ikke ved hvad du skal bruge på? Så er det super nemt at lave sit eget smør. Vi elsker at bruge fløderester til hvidløgssmør. Det kan bruges oven på en god bøf eller i en bagt kartoffel og så smager det bare herligt!

Det er som sagt så nemt at lave sit eget hvidløgssmør. Det kræver blot 3 ingredienser og er perfekt, hvis man har noget piskefløde, som skal bruges. Selve smørret kan også sagtens fryses ned. Et godt tip er at fryse det ned i små klatter. Så er det nemlig nemt at tage op som tilbehør til aftensmaden.

LÆS OGSÅ: Baconsmør

Opskrift på hjemmelavet baconsmør

Hvidløgssmør som tilbehør til steak

Vi elsker sådan en klat hvidløgssmør ovenpå en stegt bøf eller i en bagt bagekartoffel. Det giver masser af smag og så behøves man ikke en sauce til. Vi bruger det derfor ofte om sommeren, når vi får grillmad.

hvidløgssmør

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar