Hjemmelavet rødkål Hjemmelavet rødkål Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 6 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet rødkål med appelsin. Lav en omgang rødkål, som du kan servere til flæskestegen, frikadellerne osv. Ingrediensliste 500 g. rødkål 50 g. smør 0,5 stk. appelsin 0,5 dl. æblecidereddike 150 g. ribsgele 2 spsk. sukker salt Fremgangsmåde Snit rødkål fint. Varm en gryde op med smør. Tilsæt rødkål og lad det sautere til det bliver blødt. Tilsæt saft fra appelsin, æblecidereddike, ribsgele og sukker. Lad det hele simre ved lav/middel varme i 20-25 minutter. Smag til sidst til med salt og evt. lidt mere sukker. Tag gryden af og lad kålen køle af. Hæld det over i en lufttæt beholder eller server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hjemmelavet rødkål Lav en omgang hjemmelavet rødkål som tilbehør til julemaden, en frikadellemad eller blot som tilbehør til dine rugbrødsmadder. Det er slet ikke så svært at lave selv og så smager det helt fantastisk! Og så er der altså bare noget over at kunne servere sådan en hjemmelavet portion i juletiden. Vi har i hvert fald endnu ikke oplevet, at det ikke er faldet i god jord. Man kan lave rødkål på mange forskellige måder. Nogen tilsætter lidt appelsin og andre tilsætter lidt ribsgelé. Og her får du altså vores bedste opskrift på, hvad vi mener er, den bedste omgang rødkål. LÆS OGSÅ: Stuvet hvidkål Syltet rødkål Sådan en omgang syltet rødkål er så lækkert som tilbehør. Og selvom det i hvert fald hører julen til, så kan rødkål spises året rundt. Vi elsker det som sagt til frikadeller eller ovenpå en rugbrødsmad som tilbehør. Og sådan en portion hjemmelavet gør kun en kedelig rugbrødsmad endnu bedre. Den hjemmelavede version smager i hvert fald meget bedre end den man køber færdiglavet. Holdbarhed på hjemmelavet rødkål Der er nogle ting, som er afgørende for hvor lang tid det kan holde sig. Først og fremmest, så er det vigtigt at alle arbejdsprocesser er så sterile som muligt. Dernæst er det vigtigt, at glassene evt. skylles i atamon. Og sidst men ikke mindst, så er det vigtigt, at glassene ikke åbnes før de skal bruges. Så forlænger du i hvert fald holdbarheden markant og så kan de sagtens holde sig 1-2 måneder et køligt sted. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.