Ingefærsmåkager

ingefærsmåkager
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på nemme ingefærsmåkager, som er sprøde og hurtige at lave. De er perfekte til jul som en del af julebagningen.

Ingrediensliste

  • 125 g. smør
  • 200 g. sukker
  • 1 spsk. lys sirup
  • 1 stk. æg
  • 280 g. hvedemel
  • 3 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. natron
  • 3 spsk. sukker

Fremgangsmåde

  1. Tag smør ud af køleskabet, så det kan blive blødt eller giv det 30-45 sekunder i mikroovnen.
  2. Pisk smør, sukker og sirup sammen. Tilsæt æg og pisk videre.
  3. Tilsæt herefter hvedemel, stødt ingefær og natron. Ælt dejen godt sammen, så du har en ensartet dej.
  4. Del dejen i 20 stykker på ca. 30-32 g. Rul til kugler.
  5. Dyp hver kugle i sukker og placer på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Bages i en forvarmet ovn ved 160 grader varmluft i ca. 13-15 minutter.
  7. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle inden de puttes i en småkagedåse eller en lufttæt beholder.
Bedøm denne ret

Opskrift på nemme ingefærsmåkager

Her får du en nem opskrift på sprøde og lækre ingefærsmåkager, som er perfekte til jul. Men de kan sagtens bages året rundt. De er sprøde, lækre og så har de en tilpas mængde af ingefær, som giver noget bid til småkagen. De her småkager med ingefær er gået hen og er blevet en fast del af julebagningen og en af vores faste juleopskrifter.

Hvis du har prøvet de amerikankse Ginger Nuts småkager, så smager de præcis som disse!

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på småkager

ingefærsmåkager inden bagning ingefærsmåkager efter bagning

Småkager med ingefær

Selvom du måske ikke kan lide ingefær i sin rene form, så er vi sikre på, at disse ingefærsmåkager nok skal falde i god smag. Den tørrede ingefær giver lige kagerne lidt kant i forhold til almindelige småkager. De får en god smag, er super sprøde og er bare helt perfekte til en god kop kaffe.

ingefærsmåkager

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Kan man bruge noget andet end sirup? Jeg bruger ikke sirup ellers, så flasken vil bare stå og samle støv bagefter 😀

Skriv en kommentar