Nemme og lækre opskrifter på julesmåkager. Her finder du julesmåkager med glasur, med chokolade, med kakao og meget mere. Du finder klassiske julesmåkager og også nogle mere luksus julesmåkager. Vi har samlet vores bedste opskrifter lige her, som vi bager hvert år til jul.

Julesmåkager opskrifter

Her finder du masser af opskrifter på klassiske julesmåkager, som alle er nemme at gå til. Der er luksus julesmåkager, julesmåkager med glasur og de absolut bedste julesmåkager. Skal der julehygges og bages småkager og godter til jul, så har vi her samlet vores bedste opskrifter.

December er lige om hjørnet og i år skal der uden tvivl bages ekstra mange småkager. Vi elsker hvert år at bage en blanding af klassiske, men også at prøve at bage nye varianter.

Nemme julesmåkager

Småkager er nemme at bage, da de kræver få ingredienser og de kræver ikke de store færdigheder i køkkenet. Man kan enten forme dejen til en lang pølse og så skære dem ud eller man kan stikke dem ud med småkageudstikkere. De kan pyntes med glasur, smeltet chokolade, krymmel og meget mere. Man kan blot lade kreativiteten flyde og lade julestemningen tage over. Det er netop det, som vi elsker ved at bage. Så ser du dig selv i lidt julestress, så kan vi anbefale at lave en omgang julesmåkager.

Småkager opskrifter

Mangler du mere inspiration til nemme og lækre opskrifter på sprøde småkager, så finder du på vores hjemmeside masser af forskellige opskrifter. Klik her og find alle vores småkageopskrifter. 

Hvad er den mest populære julesmåkage?

Nogle af de mest populære julesmåkager og julegodter er havregrynskugler, vaniljekranse, pebernødder, jødekager og brunkager.

Hvor lang tid holder julesmåkager?

Julesmåkager kan holde sig i over en måned, hvis de pakkes godt ned i en lufttæt beholder. Læg evt. et stykke bagepapir mellem låget og dåsen, så den lukker mere tæt.

Kan man redde bløde julesmåkager?

Det kan du godt ja. Bag dem i ca. 4-5 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft. Når de køler af, så skulle de gerne blive sprøde igen.

 

 

Populære småkager til jul

Skal man udvælge blot et par varianter, som der skal bages, så er der nogle favoritter. Det er også nogle af de mest populære småkager op til jul.

Småkager til udstik

At bage småkager, som skal udstikkes, er et hyggeligt juleprojekt, hvor man også nemt kan inddrage børn. Vi har i hvert fald lavet rigtig mange udstikkede småkager i vores barndom. Du finder et stort udvalg her, som er gode til udstik.