Ingredienser Madplan uge 13

Ingrediensliste

  • 2 stk. løg
  • 5 fed hvidløg
  • 1,25 bundt frisk persille
  • 500 g. rodfrugtsblanding
  • 1 bundt friske asparges
  • 150 g. frisk spinat
  • 0,5 bundt forårsløg
  • 0,5 stk. hjertesalat
  • 0,5 stk. rød peberfrugt
  • 0,3 bundt frisk dild
  • 125 g. squash
  • 50 g. sukkerærter
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. avocado
  • 50 g. cherrytomater
  • 250 g. hakket svinekød
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 575 g. kyllingebryst
  • 250 g. varmrøget laks
  • 2 stk. æg
  • 0,5 dl. mælk
  • 2 dl. madlavningsfløde
  • 37,5 g. parmesan
  • 50 g. frosne ærter
  • 175 g. creme fraiche
  • 0,3 tsk. sovsekulør
  • 1 tsk. ribsgele
  • 0,6 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 100 g. soltørrede tomater
  • 25 g. mayonnaise
  • 0,8 tsk. sød sennep
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 50 g. syltede rødløg
  • 50 g. havregryn
  • 0,5 tsk. svinebouillonterning
  • 1 tsk. majsstivelse
  • 0,5 tsk. hønsebouillonterning
  • 200 g. fettuccine
  • 3 tsk. paprika
  • 1 tsk. karry
  • 0,3 tsk. flormelis
  • 0,5 tsk. baguette
  • 65 g. bulgur
  • 35 g. rasp
  • 0,5 tsk. sukker

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar