Ingredienser Madplan uge 13 Ingredienser Madplan uge 13 Del Pin Print Ingrediensliste 2 stk. løg 5 fed hvidløg 1,25 bundt frisk persille 500 g. rodfrugtsblanding 1 bundt friske asparges 150 g. frisk spinat 0,5 bundt forårsløg 0,5 stk. hjertesalat 0,5 stk. rød peberfrugt 0,3 bundt frisk dild 125 g. squash 50 g. sukkerærter 0,5 stk. agurk 1 stk. avocado 50 g. cherrytomater 250 g. hakket svinekød 1 pk. bacon i skiver 575 g. kyllingebryst 250 g. varmrøget laks 2 stk. æg 0,5 dl. mælk 2 dl. madlavningsfløde 37,5 g. parmesan 50 g. frosne ærter 175 g. creme fraiche 0,3 tsk. sovsekulør 1 tsk. ribsgele 0,6 dl. raps- eller solsikkeolie 100 g. soltørrede tomater 25 g. mayonnaise 0,8 tsk. sød sennep 1 spsk. citronsaft 2 spsk. olivenolie 50 g. syltede rødløg 50 g. havregryn 0,5 tsk. svinebouillonterning 1 tsk. majsstivelse 0,5 tsk. hønsebouillonterning 200 g. fettuccine 3 tsk. paprika 1 tsk. karry 0,3 tsk. flormelis 0,5 tsk. baguette 65 g. bulgur 35 g. rasp 0,5 tsk. sukker Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm