Japansk mad

Japansk mad menu

Her har vi samlet vores bud på en japansk menu, hvis du gerne vil invitere venner eller familie på en anderledes menu. Det er også genialt, hvis du holder en temaaften og gerne vil “en tur til Japan” i det kulinariske køkken.

Japansk mad

Hovedret

Til hovedret er der masser af muligheder. Man kan også sagtens lave en slags buffet med flere forskellige retter. Det egner mange af retterne sig nemlig til. Du kan lave Okonomiyaki, som er en kålpandekage. Ellers kan du lave Katsu Curry, Yakitorikyllingespyd eller gyoza med fyld.

Dessert

Hvis du skal servere en klassisk japansk dessert, så kunne du servere de populære mochi is. Det er sådan nogle små ispakker, som er pakket ind i en dej lavet på rismel. De kan faktisk købes i mange butikker efterhånden, men man kan også lave dem selv. Det har vi dog ikke en opskrift på endnu.

Drikkevarer

Japanske drikkevarer kunne være Asahi øl, som er en af de mest populære øl i Japan. Noget, som også er specielt ved den øl er, at der er brugt ris i brygningen. Det giver en anden lethed til øllen, som smager vildt godt. Vi var i hvert fald kæmpe fans! Ellers serveres der også ofte the i Japan. Det er især grøn the eller Matcha the. Det kan du servere i stedet for kaffe efter maden.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar