Julesnaps

Julesnaps
Opskrift til flaske Opskrift til 1 flaske

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet julesnaps til årets julefrokoster. Lav en julesnaps med julens smage og krydderier. Det er et hyggeligt projekt.

Ingrediensliste

  • 1 liter snaps
  • 2 stk. økologisk appelsin
  • 2 spsk. akaciehonning
  • 5 stk. kardemommekapsler
  • 6 stk. kanelstang
  • 6 stk. hel nellike
  • 1 stk. vaniljestang
  • 2 stk. stjerneanis

Fremgangsmåde

  1. Skær appelsiner i både eller skiver.
  2. Put alle ingredienserne i et stort glas eller en flaske.
  3. Lad det trække minimum 3-4 dage. Jo længere tid det får lov at trække, jo kraftigere en smag vil din julesnaps få.
  4. Efter det har trukket, så sigtes det igennem en fin si eller et klæde.
  5. Kom evt. snapsen over i en ren flaske.
Bedøm denne ret

Opskrift på julesnaps

Lav din helt egen personlige julesnaps. Det er et hyggeligt projekt op mod jul og så kan du lave den præcis, som du vil. Vi har tradition for, at vi hvert år laver en julesnaps, som så får lov til at stå i decembermåned inden vi smager på den til årets julefrokost. Så varierer vi smagen fra år til år, så den hvert år er ny.

Der er bare noget over at kunne sætte en hjemmelavet julesnaps på bordet til årets julefrokoster. Folk er alligevel nysgerrige og vil gerne smage en enkelt. Den kan dog ikke helt erstatte den almindelige snaps, men det er et hyggeligt indslag.

LÆS OGSÅ: Gløgg

Julesnaps

Hjemmelavet julesnaps

Når man så laver den her hjemmelavet snaps, så kan du jo lave alverdens smagsvarianter. Eftersom det er en julesnaps, så prøver vi også altid at bruge lidt af julens smage. Det kan være appelsin, vanilje, kanel, kardemomme, stjerneanis, pebermynte og mange flere.

Et godt tip, når du har lavet din snaps og den skal stå og trække er lige at smage på den undervejs. Så kan du hurtigt smage om den lige skal have lidt mere af et eller andet.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar