Karbonader i airfryer

Karbonader i airfryer
Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på sprøde karbonader i airfryer. Lav krebinetter i airfryer ud af hakket svinekød og minimalt fedtstof.

Ingrediensliste

  • 500 g. hakket svinekød
  • 1 stk. æg
  • 50 g. pankorasp
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Form karbonader ud af det hakkede svinekød.
  2. Find to små skåle frem. Slå ægget ud i den ene skål og pisk det kort med en gaffel. I den anden skål blander du rasp, salt og peber.
  3. Vend karbonaderne i æg og derefter i raspblandingen.
  4. Læg dem i din airfryer og kom lidt olie over eller lidt smør ved siden. Man kan også bruge sprayolie eller pensle med olie eller smeltet smør.
  5. Bag dem ved 200 grader i 7-10 minutter. Vend dem derefter. Tag lidt af fedtstoffet fra bunden eller kom lidt ekstra udover på den anden side.
  6. Bag dem yderligere 7-10 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på karbonader i airfryer

Nemme og sprøde karbonader i airfryer. Eller krebinetter i airfryer, alt efter hvad du kalder dem. Hos os har de altid heddet karbonader. Det er noget af det bedste at lave med hakket svinekød og så kan man servere dem på så mange forskellige måder. Den klassiske måde er selvfølgelig med kogte kartofler, stuvede ærter og gulerødder. Men vi kan også sagtens finde på at servere dem med bagte kartofler, bagte rodfrugter eller en pastasalat til. Den sprøde karbonade gør det nemlig så godt i så mange forskellige retter.

Og her får du vores opskrift på karbonader i airfryer. Man kan nemlig lave sprøde og lækre karbonader med minimalt fedtstof. Når man steger dem på pande, så er det jo ofte i masser af smør eller olie. Men ved at lave dem i airfryer, så undgår du altså en del af det fedtstof. Og de bliver stadig sprøde og virkelig gode. Så vil du spare på fedtet, så kan vi kun anbefale at lave dem i airfryer.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Karbonader i airfryer

Krebinetter i airfryer

Og hvis du kalder dem for krebinetter, så kan de altså også laves i airfryer. Vi elsker altså bare vores airfryer! Man kan jo bare lave alt i den. Sådan en omgang her bliver virkelig gode deri og kan laves på ganske kort tid. Ved at lave dem heri, så undgår man også, at det sprøjter med fedtstof. Det er lidt mindre grattet på godt nordjysk, hvilket vi godt kan lide.

Karbonader i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar